Data actualizării:
Data publicării:

Donarea excrementelor în scop medical, o nouă modalitate de a face bani mulți ușor. "Poți câștiga 180.000 de dolari pe an"

Autor: Doinița Manic | Categorie: Sanatate
WhatsApp
Donarea excrementelor în scop medical, o nouă modalitate de a face bani mulți ușor. "Poți câștiga 180.000 de dolari pe an" / Foto: Pixabay, de mwooten
Donarea excrementelor în scop medical, o nouă modalitate de a face bani mulți ușor. "Poți câștiga 180.000 de dolari pe an" / Foto: Pixabay, de mwooten

Donarea excrementelor în scop medical îți poate aduce sume considerabile de bani.

O femeie a dezvăluit cum poți câștiga până la 180.000 de dolari pe an donându-ți fecalele. În timp ce mulți dintre noi consideră că fecalele umane sunt "deșeuri", acestea pot fi transformate în bani dacă știți unde să căutați, scrie LadBible

Un utilizator de TikTok pe nume "Isafidelino" a postat un videoclip care dezvăluie... trucul. 

"Vrei să câștigi bani donându-ți excrementele? Nu mint. Acccesează humanmicrobes.org, dă clic pe "Donatori" și poți câștiga 180.000 de dolari pe an", a spus femeia într-un videoclip postat pe platforma de socializare.

În timp ce ideea de a vinde excremente poate părea dezgustătoare, Isafidelino a subliniat că fapta este răsplătită cu o sumă de bani imensă. Așa cum era de așteptat, videoclipul a generat o mulțime de reacții.

Un utilizator a spus: "Noi perspective de carieră".

Un altul a scris: "Am aplicat ca acum nouă luni, nu am primit deloc răspunsuri".

Ce condiții trebuie să îndeplinești



Potrivit site-ului web HumanMicrobes, organizația caută "cei 0,1% dintre oameni cu microbi sănătoși, neperturbați, rezistenți la boli". Motivul pentru care o companie face un casting pentru excrementele oamenilor, care se numește oficial "donații de scaun", este de fapt pentru o cauză foarte nobilă.

Organizația explică: "Este o problemă majoră faptul că marea majoritate a oamenilor din societatea modernă au o sănătate precară și au microbiomi intestinali deteriorați. Scopul nostru este să găsim mai puțin de 0,1% dintre oameni care sunt suficient de sănătoși pentru a fi donatori de scaun de înaltă calitate și să îi punem în legătură cu medici, cercetători, studii clinice și persoane care trebuie să-și reechilibreze microbiomul intestinal. Ne concentrăm pe SUA și Canada, dar acceptăm donatori din alte țări și suntem dispuși să facem transport global cu gheață carbonică dacă este posibil".

Ei adaugă că donațiile de scaun ar fi apoi folosite pentru cercetare pentru FMT (Fecal Microbiota Transplant), un "tratament care salvează vieți pentru infecția intestinală mortală Clostridium Difficile".

Conform statisticilor recente înregistrate de Disease Control (CDC), Clostridium Difficile afectează aproximativ jumătate de milion de americani în fiecare an. De asemenea, cercetările au arătat că aproximativ 29.000 de pacienți au avut rezultate fatale în prima lună de la diagnostic. Așadar, dacă crezi că ai să poți fi acceptat, mergi pe HumanMicrobes pentru a câștiga o grămadă de bani, în timp ce poți salva vieți.

Jobul plătit regește, dar cu interes redus. Salariul este de peste 50.000 de dolari

Departamentul de Conservare caută un supraveghetor pentru biodiversitate pe coasta sălbatică și îndepărtată a Insulei de Sud a Noii Zeelande, un sit al Patrimoniului Mondial Unesco, scrie The Guardian. 

Un salariu de peste 50.000 de dolari, navetă cu elicopterul și un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO ca loc de joacă. Sună ca o slujbă de vis, dar, în ciuda avantajelor considerabile, Departamentul de Conservare din Noua Zeelandă s-a chinuit să atragă candidați pentru a fi noul lor supraveghetor al biodiversității în Haast, pe coasta sălbatică și îndepărtată a Insulei de Sud. Acum, căutarea s-a extins la nivel global. 

Activitatea se desfășoară în Te Wāhipounamu, o zonă care cuprinde 26.000 de kilometri pătrați de lanțuri muntoase, plaje izolate și păduri native, clasificată ca zonă a Patrimoniului Mondial Unesco în 1990. Lanțurile sale muntoase sunt, de fapt, fundalul Munților Albi (Ered Nimrais), acolo unde s-a filmat trilogia "Stăpânul Inelelor". Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel