Data publicării:

Donald Trump se laudă cu un clip în care este descris ca „trimisul lui Dumnezeu” si „Mântuitorul planetei” / video

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Donald Trump a distribuit pe rețeaua de socializare X un videoclip în care e descris drept „trimisul lui Dumnezeu” si „Mântuitorul planetei”.

„Îți pică fața”, a spus un moderator CNN când a văzut noul videoclip pus de Trump pe pagina sa de X (fost Twitter), conform Huff Post.

Expertul politic Karen Finney nu și-a putut ascunde uimirea față de un nou videoclip pe care Donald Trump l-a distribuit pe platforma sa Truth Social.

„Karen, îți pică fața”, i-a spus Jim Acosta acesteia în emisiunea „Newsroom” de duminică, după ce a difuzat un clip în care se spunea că fostul președinte și liderul republican din 2024 este „un instrument al lui Dumnezeu”.

„Pe 14 iunie 1946, Dumnezeu a privit de sus la paradisul său și a spus: „Am nevoie de un îngrijitor”. Deci, Dumnezeu ni l-a dat pe Trump. Dumnezeu a spus: „Am nevoie de cineva dispus să se trezească înainte de zori, să repare această țară, să lucreze toată ziua, să se bată cu marxismul, să ia cina, apoi să meargă la Biroul Oval și să stea până după miezul nopții și să se întâlnească cu șefii de stat”. Deci, Dumnezeu l-a făcut pe Trump”, se spune în videoclip.

Naratorul îl descrie pe Trump ca pe o figură mesianică, un „Mântuitor al planetei”. Se spune, de asemenea, despre el că a fost creat de Dumnezeu și trimis pentru a „lupta împotriva marxiștilor” și pentru a „denunța știrile false pentru limbile lor ascuțite precum ale șarpelui”.

Credința aparentă a creștinilor evanghelici că Trump este „persoana care poate livra și restaura America la ceea ce cred ei că ar trebui să fie”, în ciuda faptului că el „nu este atât de asemănător cu Dumnezeu în comportament” a fost punctul central al cărții lui Tim Alberta „The Kingdom, Puterea și gloria: evanghelicii americani într-o epocă a extremismului”, a menționat Finney.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel