Donald Trump, în interviul cu Elon Musk, despre dosarul documentelor clasificate: Ce-au făcut acestei țări! Au vrut să fie mai Trump decât Trump!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
Donald Trump / Foto Agerpres
Donald Trump / Foto Agerpres
Fostul președinte american Donald Trump a făcut mai multe dezvăluiri în premieră în interviul acordat lui Elon Musk.

Fostul președinte al SUA a participat în cadrul unui interviu cu deținătorul platformei X, miliardarul Elon Musk. Printre altele, Donald Trump a adus în discuție și victoria din instanță de care s-a bucurat de curând. Un judecător din Florida a respins cauza penală împotriva republicanului, în dosarul privind deținerea ilegală de documente clasificate, după ce i-a fost făcută o razie la proprietatea Mar-a-Lago. Este vorba despre judecătoaea  Aileen Cannon despre care a vorbit și în interviu și care, în urmă cu o lună, afirma: „În cele din urmă, se pare că acest confort din ce în ce mai mare al Executivului de a numi procurori speciali «de reglementare» în epoca mai recentă a urmat un model ad hoc, cu puțin control judiciar”.

Este clar, astfel, că decizia judecătoarei Cannon, numită în funcție de Trump în 2020, elimină una dintre principalele provocări juridice pentru fostul președinte și coincide cu prima zi a Convenției Naționale Republicane, cu toate că numeroși experți juridici consideraseră că dosarul documentelor clasificate era cel mai solid dintre cele patru cazuri care se derulau împotriva fostului președinte.

"Ce-au făcut acestei țări! Ei bine, doar ce am câștigat un caz important în Florida, ceva ce nu s-a mai întâmplat până acum. Mereu folosesc un avocat local, cum a fost șia cum când au ales unul "phoney", fals, cu două fețe... e totul o mare farsă și-o cacealma De exemplu, în Manhattan, au băgat la înaintare unul dintre juriștii de top din administrația Biden, n-au mai făcut asta niciodată, e groaznic că se întâmplă asta. Se mai întâmplă în țările subdezvoltate, dar nu e cazul la noi.

Lucrul cu adevărat incredibil e că toată tevatura asta mi-a crescut cifrele. Din fericire, am o platformă ca aceasta a ta unde pot să vorbesc liber și lumea înțelege că atunci când duci lupte politice poți sfârși "spintecat", mai ales când te zbați pentru un proces electoral integru. Când faci asta nu mai ai țară!

După părerea mea, Joe Biden e aproape de starea vegetativă. M-am uitat la el când era pe plajă și m-am întrebat cum de i-a permis cineva să facă asta când el abia se ține pe picioare? Are vreun consilier care-i spune că asta dă bine? Pentru că arată atât de rău! E ridicol. Și o face de ceva timp, chiar dacă el abia poate să ridice un scaun pe care și un copil l-ar putea ridica.

Citește și Joe Biden a fost surprins dormind pe plajă. Imaginile cu președintele american în bermude, întins la soare, au făcut înconjurul lumii

"Kamala Harris vrea să fie mai Trump decât Trump"

Nu avem un președinte în momentul de față! Iar ea (n.r. Kamala Harris) va fi mai rău decât el (n.r. Joe Biden). Pentru că este o liberală din San Francisco care a distrus San Francisco și mai apoi California din poziția de judecător federal. Ce a făcut din California.... dar tu știi foarte bine pentru că ai motivele tale pentru care ai plecat din California! Avem state unde dacă ai comis o crimă ești închis imediat, dar ce a făcut ea... Țara noastră devine un loc periculos! Vrea să fie mai Trump decît Trump! Dacă asta e posibil... Și nu e!" a spus Donald Trump în interviu.

Interviul integral poate fi urmărit LIVE și aici:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel