Donald Trump, COVID-19. Starea preşedintelui, mai gravă decât s-a crezut
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Averea lui Donald Trump a scăzut în perioada președinției de la Casa Albă
Averea lui Donald Trump a scăzut în perioada președinției de la Casa Albă
Starea lui Donald Trump a fost mai gravă decât s-a crezut când preşedintele SUA a fost infectat cu coronavirus, anunţă presa americană. 

Conform CNN, la un moment dat s-a pus chiar problema conectării la ventilator a lui Donald Trump. 

CNN relata în octombrie că, atunci când Trump a fost dus la Centrul Medical Militar Național Walter Reed, nu numai că a avut probleme cu respirația, dar a primit oxigen suplimentar. Trump „cu siguranță a primit oxigen”, a declarat pentru CNN o sursă apropiată situației.

Medicul fostului președinte, Sean Conley, a evitat să dea detalii despre acest subiect atunci când a fost întrebat de jurnaliști, spunând că Trump „nu primește oxigen în acest moment”. Întrebat dacă Trump a primit vreodată oxigen suplimentar ca parte a tratamentului, Conley a spus: „Ieri și astăzi nu a primit oxigen”.

Cu toate astea, Trump ar fi avut infiltrații pulmonare, „care apar atunci când plămânii sunt inflamați și conțin substanțe precum lichide sau bacterii. Prezența lor, mai ales atunci când un pacient prezintă alte simptome, poate fi un semn al unui caz sever al bolii. Acestea pot fi ușor reperate la radiografie sau tomografie”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel