Donald Trump, atac la anumiți guvernatori din Partidul Democrat: "Revolta de pe Bounty" a fost...
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Donald Trump
Donald Trump
Donald Trump a catalogat, marţi, drept "revoltă" refuzul unor guvernatori din Partidul Democrat de a permite, în contextul epidemiei, reluarea activităţilor economice în statele pe care le conduc.

Guvernatorul statului New York, Andrew Cuomo, a semnalat că va refuza reluarea prematură a activităţilor, de teama unui nou val de contagiere cu noul coronavirus. Poziţii similare au fost adoptate de guvernatorii statelor California, Oregon şi Washington.

"Să le spuneţi guvernatorilor democraţi că «Revolta de pe Bounty» a fost unul dintre filmele mele preferate din toate timpurile. O revoltă bună, de stil vechi, acum şi atunci este un lucru încântător şi revigorant de văzut, mai ales când rebelii au nevoie de atât de multe lucruri din partea Căpitanului. Prea uşor!", a declarat Donald Trump prin Twitter.

Preşedintele SUA a semnalat luni că lui îi revine ultima decizie privind reluarea activităţilor economice. Însă Andrew Cuomo, guvernatorul statului New York, a reacţionat, potrivit CNN: "Dacă ne ordonă redeschiderea într-un mod care ar afecta sănătatea publică în statul meu, nu voi face acest lucru. Nu avem rege în ţara asta, avem Constituţie şi alegem preşedintele".

În Statele Unite se înregistrează 592.743 de cazuri de coronavirus şi 24.737 de decese, dintre care 7.905 în zona metropolitană New York, potrivit datelor centralizate de Universitatea Johns Hopkins.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel