Donald Trump, acuzații grave la adresa actorului Alec Baldwin: Este un tip cu probleme, un nebun
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Donald Trump, acuzații grave la adresa actorului Alec Baldwin: Este un tip cu probleme, un nebun / Foto: Pixabay
Donald Trump, acuzații grave la adresa actorului Alec Baldwin: Este un tip cu probleme, un nebun / Foto: Pixabay
Donald Trump lansează acuzații grave la adresa actorului Alec Baldwin.

Donald Trump sugerează că Alec Baldwin i-ar fi împușcat intenționat pe cei doi membri ai echipei din producția „Rust”, scrie Insider. Reamintim că Baldwin a folosit un pistol de recuzită pe platoul de filmare, iar acest lucru a dus la moartea directorului de imagine, Halyna Hutchins, și la rănirea regizorului Joel Souza.

„Este un tip cu probleme. Este ceva în neregulă cu el. Îl urmăresc de ani de zile. Se ia la bătaie cu reporterii. Este un nebun. Și, de obicei, când există cineva de genul ăsta, știți, după părerea mea, el a avut ceva de-a face cu asta.”, a declarat Donald Trump, într-un podcast.

Fostul președinte al SUA l-a mai acuzat pe Alec Baldwin că s-a comportat iresponsabil îndreptând arma spre un membru al staff-ului, indiferent dacă era încărcată sau nu.

„Cum poți să iei o armă și pur și simplu, indiferent dacă este încărcată sau nu, să o îndrepți spre cineva care nici măcar nu apare în film? Să o îndrepți spre această persoană și să apeși pe trăgaci, iar acum ea este moartă?”, a  mai spus Trump.

Donald Trump a mai spus în cadrul podcastului că, dacă i s-ar fi înmânat lui o armă, ar fi descărcat-o mai întâi în aer pentru a se asigura că nu este încărcată. El a adăugat că Hutchins era membră a echipei și nu actriță, ceea ce, în opinia sa, face ciudat faptul că arma a fost îndreptată spre ea.

Angelina Jolie, reacţie după cazul Alec Baldwin: Există proceduri clare

Angelina Jolie, în vârstă de 46 de ani, care a lucrat cu arme pe platourile de filmare în multe ocazii, atât ca actor, cât și ca regizor, a declarat că urmează „proceduri care trebuie luate foarte în serios”, atunci când a fost întrebată despre incidentul armat din Santa Fe. 

„Nu îmi pot imagina prin ce trec aceste familii. În acest moment, durerea, tragedia din spatele acestui teribil incident sunt copleșitoare.”

„Întotdeauna am fost foarte atentă, pentru că a trebuit să lucrez de multe ori cu armele. Felul în care lucrez sau verific atunci când regizez, totul ține de anumite proceduri. Pe care trebuie să le iei foarte în serios”, a scris aceasta. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel