Donald Trump, înjurat pe banii lui de Cristina Guseth
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Cristina Guseth, directorul Freedom House România, un ONG finanțat de guvernul american, spune despre președintele SUA că e un „mitocan" și că reprezintă o „amenințare unică la adresa democrației americane". 

Este un discurs practicat de mai toți propagandiștii din România, de la Tăpălagă și Pora la Turturică și Dogioiu. Ceea ce o diferențiază pe Guseth de restul propagandiștilor este faptul că ea e plătită direct de Guvernul Statelor Unite condus de Donald Trump, se arată pe pagina de Facebook a Grupului de Investigații Politice.

Potrivit ultimului său raport financiar, Freedom House, a primit în anul financiar 2015-2016 nu mai puțin de 24.813.164 dolari de la Guvernul Statelor Unite pentru activitățile fundației din întreaga lume. 86% din totalul veniturilor organizației au provenit de la Guvernul Statelor Unite.

[citeste si]

În ultimii ani, Guseth a folosit banii guvernului american în România pentru a-l susține pe Băsescu și instituțiile de forță create de acesta. În calitate de director al Freedom House România a ajuns chiar să fie nominalizată la funcția de ministru al Justiției în guvernul tehnocrat. S-a făcut însă de râs printr-o prestație monosilabică în fața comisiilor parlamentare, obligându-l pe Cioloș să o retragă.

Considerând probabil problemele României rezolvate, Cristina Guseth a trecut la problemele politicii americane. Șefa Freedom House România folosește în prezent banii Guvernului SUA pentru a-l înjura pe Facebook pe Donald Trump, șeful guvernului american.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel