Urmărește emisiunea live
Doliu. Medicul care i-a tratat pe Adrian Năstase şi Ion Iliescu a murit
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Doliu
Doliu
Doliu. Xiaoguang Wang, unul dintre cei  mai cunoscuți specialiști în acupunctură din România, a murit, vineri, 25 mai, la Spitalul Judeţean din Piteşti.  

Doliu. Xiaoguang Wang se stabilise din 1999 în România şi colabora cu mai multe clinici, având un cabinet şi la Piteşti.

Xiaoguang Wang era reprezentantă a medicinei tradiţionale chineze la Organizaţia Mondiala a Sănătăţii, fiind absolventă a Institutului de Acupunctură din cadrul Academiei de Medicină Tradiţională şi a Institului de Acupunctură şi Moxibustie din Beijing. În familia doctoriţei Wang, acupunctura se practica de 13 generaţii. Adică de peste 300 de ani. A tratat mii de pacienţi cu diferite afecţiuni medicale, iar lista de aşteptare era una foarte mare.

Vezi si: Adrian Năstase: Hildegard Puwak a suferit, nemeritat, calvarul anti-corupției

Este creditată cu vindecarea unor cazuri de cancer incipient, spondiloză, migrene, reumatism, obezitate şi altele.

Doctoriţa originară din China era extrem de apreciată pentru activitatea sa şi pentru sfaturile pe care le acorda pacienţilor. Sute de personalităţi influente din România, de la foşti preşedinţi la oameni de afaceri şi vedete i-au cerut ajutorul. Printre cei care au fost trataţi de doctoriţa Wang se numără Antonie Plămădeală, fostul Mitropolit al Ardealului, fostul premier Adrian Năstase, fostul preşedinte Ion Iliescu, dar şi pacienţi veniţi de peste hotare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel