Doliu la Hollywood: Paul Grant, actorul care a jucat rolul lui Dobby, în  'Harry Potter', a murit
Autor: Crişan Andreescu | Publicat pe: 21 Martie 2023, 12:20
WhatsApp
Actorul Paul Grant a murit la 56 de ani, după ce i s-a făcut râu în fața unei gări din Londra, în urmă cu ceva timp. 

Actorul Paul Grant, cunoscut pentru rolurile din "Star Wars" și "Harry Potter", a murit, duminică, 19 martie, după ce familia sa a luat decizia ca acesta să fie deconectat de la aparatul care îl ținea în viață.

Sophie Jayne Grant, fiica sa în vârstă de 28 de ani, s-a declarat "devastată" și și-a numit tatăl "o legendă în multe feluri”.

Paul Grant era un actor foarte apreciat la Hollywood. A debutat în film  în rolul unui Ewok în cel de-al șaselea episod cinematografic din Star Wars, în 1983. A fost spiriduș în Labyrinth - Where Anything Is Possible în 1986 - unde a jucat alături de David Bowie - și a revenit din nou ca spiriduș în Harry Potter în 2001.

A jucat alături de Harrison Ford și Mark Hammill, marii protagoniști din Star Wars. Avea o înălțime de 1,30 metri, iar scenele sale de pe ecran alături de uriașul Chewbacca, interpretat de actorul Peter Mayhew au fost printre cele mai amuzante și mai îndrăgite de public în cel de-al treilea episod al saga lui George Lucas.

Iubita lui Grant, Maria Dwyer, i-a adus un omagiu actorului, scriind: „Paul a fost dragostea vieții mele. Cel mai amuzant om pe care-l cunosc. Mi-a făcut viața completă. Viața nu va fi niciodată la fel fără el”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?