Doliu în presă. Dana Lascu: Ce-ai făcut? Ai plecat atât de repede după Anto și la fel de nedrept
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Jurnalistul Mihnea-Petru Pârvu s-a stins din viață după o luptă cu o boală cruntă.  

Redactorul-șef al DC MEDICAL, jurnalistul Dana Lascu, a transmis un mesaj pe Facebook.  

„Măi, Mihnea-Petru Pârvu, ce-ai făcut? Ezit de ore bune să scriu ceva despre tine, pentru că mă doare că ai plecat, atât de repede după Anto (n.r. Antoaneta Etveș, jurnalist), și la fel de nedrept. Știu, nu e nimic frumos sau corect în moarte... aș fi vrut ca voi să mai fi stat olecuță pe aici, cu noi.

Mi-ai dat mesaj de ziua mea, la 05.34 dimineața, să-mi „La mulți ani, colega!” ... Aveai tu chestia asta, cu trezitul odată cu găinile.

(...) Pe tine nu te-ar fi putut face nimeni să spui pe bune o poveste într-o mie de semne. Mă făceai să râd, să mă enervez și, câteodată, să-mi curgă și-o lacrimă. Mi-aduc aminte că la onomastici când încercam să-ți dau o felie de tort sau o prăjitură, mă întrebai sec „da' murături n-ai adus?”. M-ai făcut de ți-am cumpărat murături doar ca să scap de gura ta. (...) Toți ți-am spus că ar trebui să scrii o carte, că e păcat de toate aventurile să nu rămână undeva, pentru că vremuri ca cele trăite de tine n-or să mai fie. Și sincer, nu mulți ar avea dramul ăla în plus de nebunie sau inconștiență, nu știu cum să-i zic, ca să trăiască așa”, a spus Dana Lascu.

„Știu că n-a fost alegerea ta să pleci acum, mai ales că plănuiai călătoria aia în jurul lumii, cu Bricul Mircea. Era ultima și cea mai mare pe care ți-o doreai. Păcat, mare păcat...

Acolo unde te duci, să ai vânt în pânze, Mihnea-Petru Pârvu. Dumnezeu să-ți călăzească ultimul drum și să-ți odihnească sufletul...”, a transmis Dana Lascu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel