Doliu în presă. A murit jurnalistul Alin Bogdan
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Alin Bogdan
Facebook Alin Bogdan
Jurnalistul şi analistul politic Alin Bogdan a murit. Anunţul a fost făcut chiar de soţia sa, Sidonia Bogdan. 

„Soțul meu, Alin Bogdan, a plecat lângă Dumnezeu. De lângă Domnul, își va veghea și iubi fetița”, scrie Sidonia Bogdan pe pagina sa de Facebook.

Alin Bogdan a lucrat mulţi ani în presă la mai multe ziare importante. În ultimii ani, Alin Bogdan a fost analist politic și a lucrat împreună cu mai mulți politicieni importanți, printre care și Călin Popescu Tăriceanu.

Veste morţii lui Alin Bogdan i-a întristat şi pe foştii colegii din presă.

"Una din acele zile în care mai afli încă o dată că viață este nedrept de scurtă pentru unii! Odihnește-te în pace, Alin Bogdan!", a scris Dan Andronic pe pagina sa de Facebook. 

"Doamne, Dumnezeule, ce veste cumplită, a murit Alin Bogdan, l-am întâlnit săptămâna trecută, a trecut pe la redacție să-mi lase volumul lui Rod Dreher, "Să nu trăim în minciună"... Nu-mi vine să cred, Dumnezeu sa-l odihnească, nu-mi vine să cred...", a scris şi Robert Turcescu. 

Şi fostul viceprimar al Sectorului 2, Dan Cristian Popescu, a transmis un mesaj. 

"Un om bun cu o minte strălucită a plecat, prea devreme, la Domnul! Drum lin, Alin Bogdan! Să ne inspiri de acolo de unde ești! Mulțumesc!", a scris acesta. 

"Au trecut mai bine de 20 de ani de când Alin a mers la interviul cu CTP și Dumitru Tinu pentru un post de reporter la Adevarul. I-a cucerit pe amandoi, deși era un puști. Noi, cei doi-trei prieteni din copilarie, îl așteptam emoționați - o întâlnire cu CTP era un eveniment astral. Îmi amintesc perfect fiecare gest, fiecare inflexiune cu care ne-a anunțat, în stilul lui ludic (îl imita pe Dinică) că a fost angajat. Și îmi e imposibil să împac acea amintire cu el atât de tânăr, de fericit, de plin de speranțe, cu ideea că Alin Bogdan nu mai e. Să-ți fie țărână ușoară, Alin, și să ai grijă de acolo, de sus, de minunata ta familie", a scris şi Ovidiu Raeţchi pe Facebook.

Alin Bogdan a intrat în presă în 1998, ca redactor la Adevărul, unde a acoperit zona politică.

În 2005 s-a alăturat ziarului Gândul ca publicist comentator. Din 2006 a intrat în consultanță la Multimedia Political Communicatio, lucrând pentru campaniile electorale ale PNL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel