Data publicării:

Doliu în lumea muzicii. Eric Carmen, celebru pentru ”Hungry Eyes” și ”All By Myself”, a murit la 74 de ani

Autor: Sonia Baciu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
FOTO: Freepik @rawpixel.com
FOTO: Freepik @rawpixel.com
Cântărețul și compozitorul american Eric Carmen, cunoscut pentru celebre coloane sonore, a murit la 74 de ani.

Eric Carmen, cântăreț și compozitor american, devenit celebru pentru hiturile ”Hungry Eyes” și ”All By Myself”, a încetat din viață la vârsta de 74 de ani, relatează marți DPA/PA Media, Anunțul a fost făcut de soția artistului, pe site-ul oficial al acestuia, scrie Agerpres.

Eric Carmen, component al grupului power pop The Raspberries, a devenit celebru și în cariera solo, cele mai de succes melodii fiind ”Hungry Eyes”, care s-a aflat pe coloana sonoră a filmului ”Dirty Dancing”, cu Jennifer Grey și Patrick Swayze în rolurile principale, dar și ”All By Myself” din 1975, piesă cunoscută din clasica scenă de deschidere a filmului ”Bridget Jones's Diary” și care a fost ulterior preluată de Celine Dion, devenind o melodie emblematică pentru artista canadiană.

În calitate de compozitor, Eric Carmen a scris piesa ”Almost Paradise” de pe coloana sonoră a peliculei ”Footloose”, precum și ”Never Gonna Fall In Love Again” și ”Make Me Lose Control”.


FOTO: Captură ericcarmen.com

”Cu imensă tristețe împărtășim vestea sfâșietoare a decesului lui Eric Carmen. Bunul, iubitorul și talentatul nostru Eric s-a stins din viață în somn, în weekend. Faptul că, timp de decenii, muzica lui i-a emoționat pe atât de mulți și că aceasta va rămâne moștenirea lui de durată i-a provocat o mare bucurie”, se arată într-o declarație a soției artistului, Amy, publicată pe site-ul oficial al cântărețului.

Aceasta și-a încheiat declarația cu citatul ”dragostea este tot ceea ce contează” de pe albumul solo al artistului ”Boats Against The Current”, lansat în 1977. 

Citește și: Doliu în lumea muzicii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel