Doliu în lumea muzicii. A murit Gerry Marsden, interpretul celui mai iubit imn din fotbal / VIDEO
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Muzicianul britanic Gerry Marsden, care a cunoscut celebritatea în anii '60 ca solist al formaţiei Gerry And The Pacemakers, a decedat, a anunţat familia sa duminică

"Gerry a murit în cursul dimineţii zilei de azi după o scurtă suferinţă care nu a avut nicio legătură cu COVID-19. Soţia sa, fiicele şi nepoţii sunt devastaţi", a transmis duminică familia artistului într-un comunicat citat de agenţia PA.

Gerry Marsden este interpretul celui mai iubit imn din fotbalul mondial, "You'll never walk alone", care încă poate fi auzit pe stadionul echipei Liverpool FC, dar şi pe alte stadioane. 

Liverpool, omagiu pentru artist 



Liverpool FC i-a adus un omagiu lui Marsden, duminică, pe Twitter. "Cu mare tristeţe aflăm despre trecerea în nefiinţă a lui Gerry Marsden", a scris clubul. "Cuvintele lui Gerry vor trăi pentru totdeauna alături de noi. Nu vei fi niciodată singur", se mai arată în mesaj, cu referire la titlul melodiei.

Formaţia Gerry And The Pacemakers a avut origini comune cu grupul mai bine cunoscut din Liverpool, de pe aşa-numita scenă Merseybeat, The Beatles, dar şi acelaşi manager, Brian Epstein, şi acelaşi producător, George Martin.

Alte hit-uri ale trupei au fost "How Do You Do It?" şi "I Like It", scrie Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel