Doliu în lumea muzicii: A murit de cancer la 25 de ani. Era fiul unui celebru actor
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Sursă foto: Pxhere
Sursă foto: Pxhere
Fiul unui celebru actor a murit din cauza cancerului de care suferea. 

Muzicianul Cormac Roth, fiul actorului Tim Roth, a murit la vârsta de 25 de ani după o luptă cu cancerul, a anunţat luni familia acestuia, potrivit Theindependent.co.uk şi Variety.com. Cormac "a murit în pace în braţele familiei sale care l-a iubit şi l-a adorat", pe 16 octombrie, a precizat aceasta într-un comunicat.

"Durerea vine în valuri, la fel ca lacrimile şi râsul, când ne gândim la acel băiat frumos de-a lungul celor 25 de ani şi 10 luni în care l-am cunoscut. Un copil irezistibil, vesel, sălbatic şi minunat. Doar recent un bărbat. Îl iubim. Îl vom purta cu noi oriunde vom merge", a transmis familia sa.

Tânărul slăbise 27 de kilograme

Absolvent al Bennington College, Roth a fost un chitarist, compozitor şi producător talentat, scrie Agerpres.

El anunţase pe Instagram că a fost diagnosticat cu cancer cu celule germinale în stadiul 3 în noiembrie 2021.

"Mi-a luat jumătate din auz, 27 kilograme din greutate, încrederea în mine şi îşi va continua calea criminală până când voi reuşi să o opresc cumva şi să o omor", scria el. "Dar nu mi-a luat voinţa de a supravieţui sau dragostea de a face muzică. Nu m-a doborât încă", adăugase Cormac.

Tim Roth ("Reservoir Dogs", "Pulp Fiction" şi "The Incredible Hulk") şi soţia sa, Nikki, mai au un băiat pe nume Hunter.

Josep Miquel Jornet, nouă tehnologie pentru diagnosticarea foarte precoce a cancerului

Josep Miquel Jornet, invitat la Outlook, emisiune moderată de Radu Golban la DCNewsTV, este profesor la departamentul de Inginerie electrică și computerizată, director al Nanonetworking Ultrabroadband (UN) Laboratory și membru al Institutului pentru Internet Wireless of Things (Internetul lucrurilor) și al Centrului SMART de la Northeastern University.

„Am avut proiecte strâns legate de această idee de îmbunătățire a sănătăţii umane. Unul avea legătură cu folosirea nano-bio-particulelor pentru simţuri, am folosit în mod specific pentru a detecta cancerul în fazele cele mai incipiente, iar acela a fost un proces prin care existau nanoparticule în corp, un dispozitiv portabil care interoga nanoparticulele, iar acest dispozitiv portabil trimitea informaţia pentru a fi procesată fie către telefonul mobil sau în cele din urmă către partiţia cloud. Acesta era unul dintre procese, iar în acest caz, scopul nostru era să creăm o tehnologie şi să colaborăm cu partea de cercetare în domeniul cancerului, în mod specific pentru a oferi unelte pentru diagnosticarea foarte precoce a cancerului”, a explicat Josep Miquel Jornet. Citește mai multe AICI

Fructul miraculos care reduce stresul, combate căderea părului și te ajută să ai un ten de invidiat

Pomelo este un fruct exotic foarte sănătos, care aduce multe beneficii organismului. Acesta este foarte bogat în vitamine şi minerale şi are numeroase substanţe care reduc stresul oxidativ. Totodată, se mai spune despre pomelo că este ideal în perioadele reci, pentru că e reuşeşte să îndepărteze oboseala, dar şi astenia.

În plus, pomelo ar preveni şi sângerarea gingiilor şi slăbirea rădăcinii dinţilor. Datorită faptului că are un conţinut ridicat şi de potasiu, fructul protejează şi inima şi reglează tensiunea arterială. Mai mult, pomelo poate preveni apariţia crampelor musculare şi a cârceilor. Vezi mai multe AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel