Data publicării:

Doliu în lumea medicală. Un cunoscut doctor, găsit mort în râul Someș

Autor: Doinița Manic | Categorie: Stiri
WhatsApp
Doliu în lumea medicală. Un cunoscut doctor, găsit mort în râul Someș / Foto: Captură video Observator
Doliu în lumea medicală. Un cunoscut doctor, găsit mort în râul Someș / Foto: Captură video Observator

Un cunoscut medic din Cluj a fost găsit mort în râul Someș.

Un cunoscut medic din județul Cluj a plecat la pescuit pe râul Someș și nu s-a mai întors acasă. Doctorul a fost găsit mort după ce scafandrii l-au căutat ore în șir în apele râului.

Este vorba despre Bebe Lumezeanu, un reputat medic radiolog de la spitalul din Gherla. Acesta plecase la pescuit pe râul Someşul Mic sâmbătă dimineaţă, aproape de casa unde locuieşte, dar pentru că seara nu s-a mai întors acasă, soţia lui a sunat la 112. Mai mulți pompieri, scafandri, jandarmi şi voluntari au pornit în căutarea sa. Din păcate însă, medicul a fost găsit înecat.

Medicul, căutat timp de două zile

"În jurul orei 19.30, (n.r. sâmbătă) Poliţia Municipiului Gherla a fost sesizată despre faptul că o persoană ar fi căzut în râul Someş în interiorul municipiului Gherla. La faţa locului au fost trimise echipaje de la ISU Cluj alături de poliţişti de la structura de Ordine Publică. Căutările au început aseară şi au fost reluate în această dimineaţă. Misiunea este una dificilă din cauza curenţilor puternici şi a terenului accidentat", a declarat Andreea Vişan, IPJ Cluj, pentru Observator.

Potrivit oamenilor legii, în zona în care medicul a mers la pescuit au fost găsite doar undiţele şi au fost identificate urme în pământul moale care i-au făcut pe pompieri să creadă că bărbatul ar fi căzut în apă. Bănuiala lor s-a adeverit, cadavrul acestuia fiind găsit după două zile de căutări. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel