Doliu în lumea medicală. A murit farmacologul Ovidiu Bojor
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
A murit farmacologul Ovidiu Bojor, unul dintre fondatorii fitoterapiei moderne din România.

Farmacologul Ovidiu Bojor, unul dintre fondatorii fitoterapiei moderne din România, a murit la vârsta de 98 de ani. Tristul anunț a fost făcut de către Anca Daniela Raiciu, președintele Asociației Patronale Planta Romanica.

"Cu tristeţe anunţăm decesul celui care a fost Acad. Dr. Farm. Ovidiu Bojor- Președintele onorific PLANTA ROMANICA, la vârsta de 98 de ani.

Ovidiu Bojor a fost cel mai mare fitoterapeut român, doctor farmacist, membru de onoare al Academiei de Științe Medicale. Este deținător al titlului de Senior Honoris Causa, brevet acordat de către Forumul Președinților Patronatelor din România și Diploma de Merit Academic, acordată de președintele Academiei Române.

Anca Daniela Raiciu:  A plecat deși cu puțin timp în urmă își declara fericirea de a trăi în România

Să nu îi uităm NICIODATĂ îndemnurile:

"Iubirea am situat-o pe primul loc din tot ceea ce există pe Pământ. Trebuie să plecăm de la iubirea față de creator, față de creație, de la iubirea între oameni. Și chiar dacă îți greșește cineva, întoarce și cealaltă parte a obrazului și îl vei dezarma. Priviți viața ca și când ați fi în fața unei oglinzi. Dacă vă crispați, crisparea se va întoarce asupra voastră. Dacă vă zâmbiți, zâmbetul se întoarce asupra voastră".

A plecat deși cu puțin timp în urmă își declara fericirea de a trăi în România, mărturisindu-și dragostea pentru țară dar și pentru credință.

"Sunt un om fericit, trăiesc în România, un loc binecuvântat". Drum lin!

Asociația Patronală "Planta Romanica"

Președinte, Anca Daniela Raiciu

Doctor în știnţe farmaceutice

14-2-2023", a scris Anca Daniela Raiciu pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel