Data actualizării:
Data publicării:

Celebru fotbalist, care a jucat la PSG și Marseille, a murit la doar 35 de ani - Foto

Autor: Andrei Itu | Categorie: Sport
WhatsApp
Sursa foto: https://www.freepik.com/, @jannoon028
Sursa foto: https://www.freepik.com/, @jannoon028

Un fost fotbalist care a trecut de-a lungul carierei pe la echipa a doua a clubului PSG, dar și la Marseille, a murit la doar 35 de ani.

Citește și articolul - Doliu în fotbalul românesc: Fost fotbalist al Rapidului a murit. Boala necruțătoare de care suferea Andrei Matei - Foto

Este vorba despre marocanul Abdelaziz Barrada, fost fotbalist care a trecut de-a lungul carierei sale pe la echipa a doua de la PSG, dar a evoluat și la Marseille. Barrada a murit la doar 35 de ani, transmite presa franceză.

Fotbalistul s-a retras oficial din activitate în anul 2021, după ce a bifat de-a lungul carierei și 26 de meciuri internaționale pentru reprezentativa Marocului. Barrada a participat alături de Maroc la Jocurile Olimpice de la Londra, din anul 2012.

Cauza morții sale

Barrada a marcat patru goluri pentru naționala Marocului, ultimul în anul 2015. Cauza morții sale nu a fost momentan confirmată, însă media din Maroc vorbește despre un atac de inimă pe care fostul fotbalist l-ar fi suferit.

Mesajul Federației Regale Marocane de Fotbal

„Federaţia Regală Marocană de Fotbal transmite sincere condoleanţe familiei fostului internaţional marocan, regretatul Abdelaziz Barrada, şi, prin intermediul lor, întregii sale familii şi rude, precum şi familiei naţionale de fotbal”, a transmis Federația de fotbal din Maroc.

De asemenea, Barrada a jucat 64 de partide pentru clubul spaniol Getafe în perioada 2011-2013. Marocanul a marcat de două ori pentru Marseille în timpul celor două sezoane petrecute la clubul francez, între anii 2014 şi 2016.

Foto

Sursă foto - Platforma X Fabrizio Romano

Totodată, Barrada a mai evoluat pentru Al-Nasr în Emiratele Arabe Unite, Antalyaspor în Turcia şi pentru Lusitanos Saint-Maur în Franţa.

Citește și articolul - Fotbalist mort la doar 27 de ani. S-a prăbușit pe teren - Video

De asemenea, un alt caz a cutremurat lumea sportului. Un fotbalist s-a prăbuşit pe teren la sfârșitul lunii august, la un meci din Copa Libertadores. Ulterior, acesta a murit.

Era vorba despre fotbalistul uruguayan Juan Izquierdo. Anunțul morții sale a fost făcut, la acea vreme, de echipa sa Club Nacional de Football, scrie The Guardian.

Fotbalistul, în vârstă de doar 27 de ani, se afla la terapie intensivă, după ce s-a prăbușit pe terenul de fotbal, pe stadionul Morumbi din Brazilia, în timpul meciului retur Sao Paulo - Club Nacional, din optimile Copei Libertadores. Vezi video aici!

Citește și - Tragedie în fotbal: Internațional grec găsit mort. Avea doar 31 de ani

Și internaţionalul elen George Baldock, fotbalistul echipei Panathinaikos Atena a murit la începutul lunii octombrie. Acesta a fost găsit mort, chiar în piscina casei sale din suburbia Glyfada, din Atena Atenei, anunțaseră surse din poliţia greacă, citate de agenţiile internaţionale de presă, la vremea respectivă. 

Poliţia a încercat resuscitarea jucătorului, născut în Mare Britanie, dar fără izbândă, a zis un oficial, așa că moartea acestuia a fost pronunţată la ora 22:00. George Baldock avea origini elene şi a adunat 12 selecţii în naţionala Greciei. Acesta s-a transferat în mai 2024, la Panathinaikos Atena de la Sheffield United, după ce echipa din Anglia a retrogradat din Premier League.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel