Data publicării:

Doliu în lumea fotbalului. Andrea Capone (Cagliari) a murit la numai 43 de ani

Autor: Sonia Baciu | Categorie: Sport
WhatsApp
Foto cu rol ilustrativ: Pexels
Foto cu rol ilustrativ: Pexels
Fostul fotbalist al echipei Calgliari s-a lovit la cap în timp ce era cazat într-un hotel din Sardinia.

Citește și: Antrenorul Gheorghe Mulțescu, înmormântat cu onoruri militare

Italianul Andrea Capone, fost fotbalist la Cagliari, și-a pierdut viața la doar 43 de ani într-un hotel din Insula Sardinia, după ce a suferit o lovitură mortală la cap, scrie EFE.

”Întregul club Cagliari Calcio primește cu consternare și profundă tristețe vestea decesului lui Andrea Capone, care a murit la vârsta de doar 43 de ani”, a informat clubul din Sardinia.

Fostul jucător, potrivit presei locale, petrecea cu niște prieteni și după o căzătură a suferit o lovitură fatală la cap. Serviciile medicale nu au putut face nimic pentru a-l resuscita. Nu este exclus ca acesta să fi suferit de o afecțiune cardiacă bruscă care a provocat căzătura.



Născut la Cagliari, Capone a fost jucător la echipa locală de tineret și a debutat la prima echipă la vârsta de 19 ani, în prima etapă a sezonului 2000-2001, în Serie B, împotriva lui Crotone.

De asemenea, Capone a făcut parte din lotul lui Cagliari din Serie A, dar pe parcursul carierei a mai jucat pentru Sora, Treviso, Vicenza, Grosseto și Salernitana. În total a disputat 123 de meciuri, a marcat 12 goluri și a dat 7 pase decisive pentru Cagliari.

”Legătura sa cu comunitatea va fi imposibil de rupt pentru un om care s-a caracterizat întotdeauna prin profesionalismul, dăruirea și pasiunea sa, calități care vor rămâne în inimile celor care au avut norocul să-l cunoască pe teren și în afara lui. Cagliari Calcio își întinde brațele către familie în acest moment de durere profundă. Odihnește-te în pace, Andrea”, se arată în comunicatul lui Cagliari, citat de Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel