România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
 Vezi si: Ultimele stiri
Autor: Irina Constantin | Publicat pe: 08 feb, 15:40
Doliu în lumea filmului. Un celebru ACTOR a murit fulgerător
A murit un mare actor. 

Actorul Orson Bean a murit la 91 de ani, nu de bătrânețe sau că ar fi suferit de vreo boală, ci a fost dezechilibrat de o mașină și proiectat într-un alt automobil aflat în mișcare. El traversa neregulamentar. Și-a pierdut viața pe loc.  Accidentul s-a întâmplat vineri noapte, conform TMZ, citează Mediafax. 

Poliția din Los Angeles afirmă că a fost vorba despre un accident și că șoferul nu are nicio vină. În ciuda concluziilor inițiale care nu au dus la formularea niciunei acuzații, polițiștii au afirmat că ar putea înainta cazul procuraturii pentru a se stabili dacă se impune continuarea cercetărilor.

Cariera lui Oston Bean

 

Cariera lui Bean a debutat în anii ´50, când a apărut de mai multe ori ca invitat al emisiunii "The Tonight Show" atât cu Jack Paar cât și cu Johnny Carson. Era una dintre cele mai cunoscute figuri ale emisiunilor concurs americane din a doua jumătate a secolului XX. A avut roluri și în seriale precum "7th Heaven", în 2003, "How I Met Your Mother", în 2007 și "Modern Family", în 2016. Bean jucat și în pelicula din 2018 "The Equalizer 2".

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro