DOLIU în lumea filmului românesc. A murit de COVID-19
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
DOLIU în lumea filmului românesc. A murit de Covid / Foto: Pixabay
DOLIU în lumea filmului românesc. A murit de Covid / Foto: Pixabay
Un actor român cunoscut a murit de COVID-19.

Ionuţ Stoica, unul dintre cei mai iubiţi actori gorjeni, s-a stins din viaţă, aseară, la vârsta de 66 de ani. Bărbatul era internat de câteva zile cu Covid-19 în Spitalul de Urgenţă Târgu Cărbuneşti.

"Cu profund regret anunţăm trecerea în nefiinţă a colegului nostru, actorul Ionuţ Stoica. Dumnezeu să îl ierte şi să îl odihnească în pace!", a anunţat Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu“.

Filmul „Poliţist, adjectiv“

Ionuţ Stoica a jucat unul dintre rolurile principalele ale filmului „Poliţist, adjectiv“, regizat de Corneliu Porumboiu, care a fost premiat la Festivalul de la Cannes.

Ionuţ Stoica suferea de mai multe afecţiuni medicale, dar problemele s-au agravat după ce s-a infectat cu Sars-Cov-2. Acesta era internat de câteva zile la Spitalul de Urgenţă din Târgu Cărbuneşti, scrie Realitatea.net. onuţ Stoica a fost actor al Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu“ din Târgu Jiu.


Un fost concurent la Eurovision, răpus de COVID-19 la 48 de ani

Hayk Hakobyan, cântărețul armean, cunoscut și sub numele de scenă ”Hayko” a fost răpus pe 1 octombrie de COVID-19, la vârsta de 48 de ani. Artistul a făcut o formă gravă a bolii, iar după ce a stat mai multe zile internat în spital a murit. Cei care îi urmăresc activitatea din mediul online au putut observa că ultima postare pe contul său de Instagram datează de la începutul lunii septembrie, atunci când acesta cânta într-un restaurant. 

Acesta a participat la Eurovisionul din 2007, de la Helsinki, acolo unde a interpretat melodia „Anytime you need”. El s-a clasat pe locul 8 în finală. În anul 2003 și 2006, Hayko a fost ales cântărețul anului în cadrul Armenian National Music Awards. Acesta a participat și la emisiunea de selecție națională pentru Eurovisionul din 2017, numită Depi Evratesil. Pagina oficială de Twitter a Eurovision a postat un mesaj de condoleanțe, în care precizează că regretă tragica veste.

"Ne pare foarte rău să auzim de moartea artistului armean Hayko. Hayko și-a reprezentat țara la Eurovision în anul 2007, unde a terminat pe locul 8 cu balada sa emoționantă „Anytime You Need”. Vei fi mereu în inimile noastre.", se arată în postare.

VEZI ȘI: Doliu în România. A murit un mare interpret de muzică populară

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel