Doliu în lumea filmului. A murit marele comediant Gilbert Gottfried
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Doliu în lumea filmului. A murit marele comediant Gilbert Gottfried / Foto: Pixabay, de Ri Butov
Doliu în lumea filmului. A murit marele comediant Gilbert Gottfried / Foto: Pixabay, de Ri Butov
A murit marele comediant Gilbert Gottfried.

Este doliu în lumea filmului. Actorul şi comediantul american Gilbert Gottfried, cunoscut pentru vocea sa inconfundabilă, a murit la vârsta de 67 de ani, a anunţat marţi familia actorului într-un mesaj pe Twitter, relatează Agerpres, citând dpa.

"Cu inima frântă anunţăm dispariţia iubitului nostru Gilbert Gottfried după o lungă boală", se arată în mesajul familiei sale.

Gottfried şi-a început cariera în adolescenţă pe scenele de stand-up comedy din New York. El a făcut parte din echipa "Saturday Night Live" de la NBC şi a fost un invitat frecvent la emisiuni de talk-show.

Cele mai cunoscute roluri ale actorului Gilbert Gottfried



Printre cele mai cunoscute roluri ale sale în film se numără "Beverly Hills Cop II" şi "Look Who's Talking 2". El a apărut şi în seriale de televiziune precum "Married ...with Children" şi "Hannah Montana", şi şi-a împrumutat vocea papagalului Iago în filmul animat Disney "Aladdin".

"Pe lângă faptul că este cea mai reprezentativă voce a comediei, Gilbert a fost un soţ, frate, prieten şi un tată minunat pentru cei doi copii ai săi. Deşi astăzi este o zi tristă pentru noi toţi, vă rugăm să continuaţi să râdeţi cât puteţi de tare în onoarea lui Gilbert", se mai arată în mesajul familiei.

Vestea decesului pare să fi fost anunţată prima dată de actorul Jason Alexander, care a postat pe Twitter un mesaj cu aproape 15 minute înainte ca familia lui Gottfried să facă anunţul.

Gilbert Gottfried m-a făcut să râd în momente când râsul nu venea uşor. Ce cadou", a scris pe Twitter vedeta din "Seinfeld". "Nu l-am cunoscut bine, dar mi-a plăcut ce mi-a împărtăşit. Toate gândurile bune şi condoleanţe familiei lui", a adăugat actorul.

Doliu în lumea teatrului românesc. A murit actorul Ioan Nicu Popa

Este doliu și în lumea teatrului românesc. Ioan Nicu Popa, actor, regizor, scenarist și profesor de teatru din România, s-a stins din viață sâmbătă, 9 aprilie 2022, aproape de miezul nopţii. Tragicul anunț a fost făcut public chiar pe pagina actorului de Facebook.

„Azi a încetat din viaţa actorul Nicu Ioan Popa! Odihnă veşnica! Dumnezeu să te ierte şi să te odihnească în pace, suflet minunat!“ este mesajul care a adunat în câteva ore sute de comentarii. 

„Încă şi mai săracă de azi. Drum lin, prietenul meu de suflet! Amintirea ta va trăi veşnic în inima mea“, a transmis Claudia Balaş, şefa secţiei Etnografie a Muzeului Judeţean Olt. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel