Doi suspecţi, reţinuţi după atacul armat soldat cu moartea a doi poliţişti din Germania
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Doi suspecţi, reţinuţi după atacul armat soldat cu moartea a doi poliţişti din Germania / Fotografie ilustrativă Pexels
Doi suspecţi, reţinuţi după atacul armat soldat cu moartea a doi poliţişti din Germania / Fotografie ilustrativă Pexels
Autorităţile germane au reţinut, luni după-amiază, doi suspecţi, în cazul atacului soldat cu moartea a doi agenţi de poliţie, afirmă surse din cadrul comisiei de anchetă citate de agenţia DPA şi postul RND.

Poliţia depistase actele unuia dintre autorii atacului la locul crimelor. În cursul după-amiezii a fost reţinut un individ în vârstă de 38 de ani.

Reţinuţi în localitatea Sulzbach

Suspectul urmează să fie interogat pentru aflarea motivului atacului, soldat cu moartea a doi agenţi de poliţie.
Ulterior, în cursul operaţiunilor de căutare, a fost capturat un complice în vârstă de 32 de ani. Cei doi indivizi au fost reţinuţi în localitatea Sulzbach.


Incidentul a avut loc în cursul nopţii de duminică spre luni în zona Ulmet-Mayweilerhof (Kusel), în landul Rheinland-Pfalz. Doi poliţişti - o femeie în vârstă de 24 de ani şi un bărbat de 29 de ani - au raportat prin staţie că erau implicaţi într-un schimb de focuri cu indivizi pe care îi opriseră pentru un control rutier.

Colegii care s-au deplasat la faţa locului i-au găsit morţi. Operaţiunile de căutare s-au derulat în landurile Rheinland-Pfalz şi Saarland, scrie Mediafax.

Citește și: Un bărbat înarmat a rănit mai multe persoane într-un atac la Universitatea din Heidelberg, Germania

Amintim faptul că, pe data de 24 ianuarie 2022, un bărbat înarmat a rănit mai multe persoane într-un atac la Universitatea din Heidelberg.

 Cel puţin o persoană a fost ucisă, iar alte trei au fost rănite în urma atacului produs luni la Universitatea Heidelberg, situată în landul german Baden-Württemberg, au anunţat autorităţile, conform unui nou bilanţ.

Patru persoane au fost rănite grav în atac, iar una dintre ele a decedat la spital, a comunicat luni după-amiază Poliţia germană, conform publicaţiei Bild.

Atacul armat a avut loc într-o sală de curs a Universităţii Heidelberg. Conform agenţiei DPA, anchetatorii au stabilit că nu este vorba de un act terorist.

Autorul atacului a fost găsit mort, iar anchetatorii au stabilit că s-a sinucis. La locul atacului au intervenit numeroase echipaje de poliţie şi ambulanţe. Autorităţile au stabilit că nu mai există niciun risc iminent. Sediul Universităţii Heidelberg a fost evacuat, iar cursurile se desfăşoară acum în regim online.

Anchetatorii încearcă să afle motivul atacului Vezi articolul inițial aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel