Doi suceveni au vrut să mituiască un poliţist cu forţa
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Doi tineri din Suceava au încercat să oblige un polițist să ia mită 100 de euro, deși agentul i-a informat că nu este interesat de așa ceva și că este spre binele lor să înceteze. Cei doi probabil s-au simțit jigniți, așa că s-au apropiat de polițist cu gându-l de a-l obliga să ia banii, scrie observator.tv. 

Astfel, cei doi au încercat pe rând să-i bage banii în buzunarele uniformei agentului de poliție, deși omul legii bătea deja în retragere și situația devenea rapid una violentă. În final, a fost nevoit să folosească spray-ul lacrimogen pentru înlăturarea celor doi suceveni.

Mită cu forţa 

Un polițist sucevean a folosit spray lacrimogen pentru a potoli doi suceveni care încercau să-l mituiască cu 100 de euro. Cei doi veneau cu mașina de la o petrecere, erau băuți și încercau să evite verificarea alcoolemiei, informează newsbucovina.ro.

Agentul de poliţie i-a oprit și l-a informat pe șofer că va fi necesară testarea sa cu aparatul etilotest pentru stabilirea alcoolemiei, dar în acel moment, în discuţie a intervenit şi pasagerul, iar atât el, cât şi șoferul au afirmat că nu va avea loc nicio testare.

"Au coborât din autoturism, apropiindu-se de agentul de poliţie, iar pasagerul a scos dintr-un portofel din autoturism o bancnotă de 100 de euro şi i-a oferit-o în mod repetat agentului de poliţie, încercând chiar să i-o introducă în buzunar, pentru a-l determina pe acesta să nu-l testeze cu aparatul etilotest pe șofer şi să nu ia măsurile legale corespunzătoare faţă de acesta. Agentul de poliţie a refuzat ferm oferta de mită, respingând suma de bani oferită. Văzând că agentul de poliţie refuză primirea sumei de bani, pasagerul i-a înmânat bancnota de 100 de euro șoferului care, la rândul său, a oferit-o în mod repetat agentului de poliţie, în acelaşi scop, pentru a-l determina pe acesta să nu-l testeze cu aparatul etilotest", se arată în raport.

Cei doi suceveni s-au enervat pe polițist, pe care l-au agresat, omul legii fiind nevoit să folosească spray-ul lacrimogen.

Cei doi au deja dosar penal pentru ultraj, iar șoferului i se adaugă și conducerea sub infliența alcoolului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel