Data publicării:

Doi șoferi s-au luat la bătaie pe Transfăgărășan / VIDEO

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Stiri
WhatsApp
Doi șoferi s-au luat la bătaie pe Transfăgărășan / Sursă foto: Captură YouTube
Doi șoferi s-au luat la bătaie pe Transfăgărășan / Sursă foto: Captură YouTube
În timp ce se aflau în coloana de pe Transfăgărășan, doi bărbați s-au luat la bătaie.

Doi șoferi au fost filmați în timp ce s-au luat la bătaie pe Transfăgărășan. În timp ce unul dintre aceștia se afla cu mașina pe contrasens, cel din spate a vrut să întoarcă, dar, atunci când a întors, l-a lovit și pe cel de pe contrasens și parapetul.

Ulterior, cei doi s-au luat la bătaie, iar pe filmare se vede cum aceștia își împart pumni.

Youtube video image

Turist, atacat de URS. Animalul stătea liniștit, întins pe marginea străzii, dar bărbatul a insistat să îl fotografieze. "Bă, ești prost!"

 

Gestul inconștient al unui turist care se afla pe Transfăgărășan putea avea urmări grave. Un tânăr a fost atacat de urs în timp ce încerca să îl fotografieze, transmite Realitatea Plus. Animalul sălbatic stătea liniștit pe marginea șoselei, la barajul Vidraru, însă, deranjat de comportamentul turistului, ursul a sărit pe el. 

Din imaginile surprinse de un martor se vede cum tânărul se apropie periculos de mult de animalul care se afla pe marginea drumului, pentru că voia să-l fotografieze. Norocul său a fost că ursul s-a oprit la timp și nu a continuat atacul. Într-o fracțiune de secundă, animalul s-a năpustit nervos asupra turistului, care a căzut la pământ. În acel moment ursul s-a retras și s-a întors la locul în care dormea. Martorii care au filmat acest incident l-au avertizat pe tânăr și i-au spus să nu se apropie așa mult de urs, dar acesta nu i-a ascultat. "Bă, ești prost!", strigă un tânăr atunci când observă că ursul îl atacă (vezi imaginile AICI).

De ce s-a construit, de fapt, Transfăgărășanul. Secretul FRICII lui Ceaușescu: Record. L-a făcut în 5 ani în loc de 20

 

Unul dintre cele mai spectaculoase drumuri din România, dar și din lume, așa cum a fost numit de cei de la "Top Gear", Transfăgărășan, ascunde un mare secret. 

La bază, construcția drumului nu a fost una pentru scoaterea în evidență a frumuseților țării și a avut un scop strategic, de pregătire pentru o eventuală invazie a URSS.

Pentru că din fericire invazia nu a mai avut loc, România s-a ales un un drum uluitor, săpat în stâncă, care atrage mii de turiști din toate colțurile țării și ale lumii. 

Secretul Transfăgărășanului. De ce l-a construit Nicolae Ceaușescu

 

Transfăgărășan este considerat cel mai înalt drum de circulație din Europa și a fost construit la ordinele dictatorului Nicolae Ceaușescu, dintr-o frică pe care acesta o avea.

În anul 1968, Nicolae Ceaușescu devenea singurul președinte comunist care se revolta împotriva URSS-ului după Primăvara de la Praga, iar după mai bine de 6 luni de revolte anti-comuniste, URSS invadase într-o singură noapte Cehoslovacia, punând pe jar întreaga lume occidentală și Statele Unite ale Americii.

Realizând situația dificilă și din frica unei posibile invazii a Rusiei pe teritoriul României, Nicolae Ceaușescu a decis să construiască ceea ce avea să devină o minune a ingineriei românești (citește continuarea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel