Doi români, găsiți morți într-un salon de tatuaje din Anglia. "Atât de trist. Ramona era un suflet pur și perfect"
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Doi români, găsiți morți într-un salon de tatuaje din Anglia. "Atât de trist. Ramona era un suflet pur și perfect" / Foto: Pixabay, de Kris
Doi români, găsiți morți într-un salon de tatuaje din Anglia. "Atât de trist. Ramona era un suflet pur și perfect" / Foto: Pixabay, de Kris
Doi români au fost găsiți morți într-un salon de tatuaje din Anglia.

Doi români au fost găsiți morți în salonul lor de tatuaje din Canterbury, Kent. Potrivit primelor informații, pare a fi vorba despre o crimă urmată de o sinucidere, scrie Mirror. Femeia a fost descrisă de cei care o cunoșteau drept un „suflet perfect”.

Cătălin Micu, în vârstă de 54 de ani, și Ramona Stoia, în vârstă de 35 de ani, au fost găsiți luni în salonul lor din Canterbury, Kent, în jurul orei 17.20. Ofițerii înarmați au fost chemați la GothInk Studio, după ce două persoane au fost „găsite rănite”, a spus poliția din Kent. Se presupune că ofițerii tratează incidentul ca pe o crimă-sinucidere, comisă de Cătălin.

Tragedia a zguduit comunitatea din Canterbury. Ramona, care are un fiu tânăr cu Cătălin, a fost descrisă ca fiind „absolut drăguță” - un artist de tatuaj talentat și popular, cu o mulțime de urmăritori.

"Suntem devastați pentru ea, familia ei și fiul lor"

„Ramona era un suflet pur și perfect”, a spus o femeie, în timp ce alta a adăugat: „Era un înger absolut. Unul dintre cele mai frumoase suflete pe care le-am întâlnit vreodată”.

Prietena apropiată a femeii, Ann Sinden, a spus: „Ea a fost cea mai caldă, mai bună și mai generoasă persoană de până acum. Suntem devastați pentru ea, familia ei și fiul lor. Dar și pentru familia lui Cat, deoarece ei nu sunt de vină pentru asta. Atât de trist și atât de multe vieți au fost distruse. Ramona a fost uimitoare. A fost blândă și generoasă și a avut cea mai mare inimă. Inimile noastre se bucură de toți cei care au cunoscut-o și au iubit-o."

Erica Terry-Rose, o clientă a celor doi soți, a spus că este „absolut devastată” de tragedie. Ea a scris pe rețelele de socializare: „Va dura ceva timp pentru a procesa asta. Au fost întotdeauna atât de amabili și uimitoari cu mine. Sunt absolut zguduită de știri. Am inima zdrobită. Îmi pare atât de rău pentru băiețelul lor. Este o tragedie atât de mare pentru cei din lumea tatuajelor."

Ea a adăugat că Cătălin, cunoscut sub numele de Cat, a început să aibă dificultăți cu vederea „ceea ce ar fi fost un stres mare deoarece îi afecta capacitatea de a tatua”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel