România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Florin Răvdan | Publicat pe: 15 sep, 10:23
Doi români, favoriţii Italiei. Au impresionat la un show de talente
Doi români au oferit un spectacol de excepţie în cadrul unei emisiuni de talente din Italia, difuzată în weekendul trecut. 

Cei doi tineri români au prezentat un număr de acrobație care a uimit nu doar juriul și publicul din platou, ci și pe cel de acasă, din fața televizoarelor. Pe pagina Facebook a concursului TV Tú Sí Que Vales postarea cu cei doi acrobați români a adunat sute de reacţii. 

 

Programul include mai multe ediții în care concurenții se prezintă în fața juriului (compus din Rudy Zerbi, Maria De Filippi, Gerry Scotti și Teo Mammucari) pentru a-și demonstra abilitățile și talentul în diferite discipline. A șaptea ediție este difuzată în perioada 12 septembrie – 28 noiembrie 2020, pentru douăsprezece ediții consecutive, care se vor difuza în serile de sâmbătă.

Artiști de toate naționalitățile se vor prezenta în fața publicului și al juriului. Acrobați, artiști de stradă, jongleri, cântăreți, dansatori, magi, imitatori, iluzioniști, comedianți, actori, poeți, campioni sportivi, vor urca pe scenă cu un singur scop: să cucerească juriul și publicul de acasă.

Câștigătorul concursului va intra în posesia unui premiu în bani în valoare de 100.000 de euro, scrie rotalianul.com.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro