Doi recidiviști, reţinuți pentru că ar fi vândut cocaină în Bucureşti, conform DIICOT
Data publicării:
Autor: Tiberiu Vasile
WhatsApp
Sursa Foto: Agerpres
Sursa Foto: Agerpres
Doi recidivişti au fost reținuți, fiind cercetați pentru trafic de droguri de mare risc şi complicitate la trafic de droguri de mare risc în urma vânzării de cocaină.

Potrivit anchetatorilor, în perioada noiembrie 2023 - ianuarie 2024, unul dintre inculpaţi a comercializat cantităţi de cocaină (drog de mare risc), cu sprijinul celui de al doilea, care a intermediat tranzacţiile.

A fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti cu propunerea de arestare preventivă a inculpaţilor, pentru o perioadă de 30 de zile.

Poliţiştii BCCO şi procurorii DIICOT au efectuat, miercuri, şase percheziţii domiciliare

Poliţiştii BCCO şi procurorii DIICOT au efectuat, miercuri, şase percheziţii domiciliare, în municipiul Bucureşti şi judeţul Călăraşi, într-o cauză privind săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc.

"Din cercetări a reieşit că, în perioada noiembrie 2023 - ianuarie 2024, două persoane ar fi comercializat, respectiv ar fi intermediat comercializarea unor cantităţi de cocaină (drog de mare risc), către consumatori din municipiul Bucureşti", informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) transmis, miercuri, AGERPRES.

Pentru această acţiune suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română şi de jandarmii Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei, conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel