Doi recidiviști care au intrat peste un vârstnic în casă, condamnați la mai bine de 3 ani de la faptă
Autor: Andrada Oana | Publicat pe: 04 feb 2021, 19:08
WhatsApp
Recidiviști din Rădăuți, condamnați la trei ani de la faptă / Imagine de succo de la Pixabay
Recidiviști din Rădăuți, condamnați la trei ani de la faptă / Imagine de succo de la Pixabay
Doi recidiviști care au intrat peste un vârstnic în casă au fost condamnați la mai bine de trei ani de la faptă.

Doi indivizi din Rădăuți, recidiviști, au primit pedepse de peste 3 ani de închisoare, fiecare, pentru o tâlhărie comisă asupra unui vârstnic Fapta a fost comisă acum mai bine de trei ani de zile. Recent, cei doi au fost condamnați de Judecătoria Rădăuți, în prima instanță, scrie monitorulsv.ro.  

Adrian Marinel V. a primit 2 ani de închisoare pentru fapta de tâlhărie, în condițiile în care se afla în termenul de încercare al unei pedepsei rezultante de 1 an şi 6 luni închisoare, aplicate cu suspendare. În aceste condiții, pedeapsa totală pe care o are de executat este de 3 ani și 6 luni de detenție. 

Al doilea inculpat, Petru Ionel I., a primit 3 ani pentru tâlhăria comisă asupra vârstnicului din Volovăț, însă avea și el o condamnare cu suspendare pentru infracțiuni rutiere. Pedeapsa rezultantă în cazul acestui al doilea inculpat este de 3 ani și 8 luni de închisoare.

Cei doi inculpați au înaintat apel, astfel că sentința definitivă va fi dată de Curtea de Apel Suceava.

În noaptea de 12 spre 13 octombrie 2017, în timp ce vârstnicul dormea singur într-o încăpere a casei, inculpații au pătruns în interiorul locuinţei şi l-au ameninţat să le dea bani. În urma presiunilor şi ameninţărilor, victima le-a spus unde îşi păstra economiile, după care cei doi au sustras suma de 2.000 de lei şi s-au făcut nevăzuţi. 

Sursă: Monitorul de Suceava

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?