Doi pirotehniști din Ucraina dezamorsează o bombă cu mâinile, folosind doar o sticlă mică de apă - VIDEO
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Doi pirotehniști din Ucraina dezamorsează o bombă cu mâinile, folosind doar o sticlă mică de apă / Foto: Captură video   Epoch Times - România
Doi pirotehniști din Ucraina dezamorsează o bombă cu mâinile, folosind doar o sticlă mică de apă / Foto: Captură video Epoch Times - România
Un video cu doi specialişti din Ucraina dezamorsează o bombă cu mâinile goale, folosind doar o sticlă mică de apă, a devenit viral pe rețelele de socializare.

Un video în care doi specialişti ucraineni în eliminarea explozivilor dezamorsează o bombă rusească doar cu mâinile şi o sticlă de apă a devenit viral pe rețele de socializare. Filmarea a fost distribuită de instituţia de presă ucraineană NEXTA TV și a fost distribuită masiv de către internauți, scrie Ziarul de Iași.

Clipul de 31 de secunde, care de atunci a fost vizionat de mai mult de 1,4 milioane de ori, a fost intitulat "proces de dezamorsare a bombei" şi arată doi bărbaţi îngenunchiaţi lângă armă în timp ce deşurubează cu grijă sigiliul folosind doar o sticlă mică de apă şi mănuşi.

Britanicul Charles Lister, director al programelor de combatere a terorismului şi extremismului din Siria la Institutul pentru Orientul Mijlociu, a împărtăşit videoclipul, descriind momentul ca un act de "curaj uluitor", scrie The Guardian.

"Această bombă aruncată de Rusia ar distruge o clădire - şi totuşi aceşti specialişti din Ucraina o dezamorsează cu mâinile şi o sticlă de apă, în timp ce obuzele se aud în apropiere”, a spus Lister. "Un curaj uluitor", a scris el pe Twitter.

Volodimir Zelensky, după ce o bucată de rachetă a aterizat în curtea reședinței lui: M-ați ratat! - FOTO în articol

Un fragment dintr-o rachetă lansată de soldații ruși a aterizat în curtea reședinței lui Volodimir Zelensky, președintele Ucrainei. Acest lucru a fost anunțat pe Facebook de către Sergii Nykyforov, purtătorul de cuvânt al lui Zelensky. Acesta a postat imagini cu o bucată de rachetă.

”Un fragment de rachetă, probabil de la o rachetă rusă, a aterizat în curtea reşedinţei prezidenţiale a lui Volodimir Zelensky, lângă Kiev. „M-aţi ratat”, a reacţionat preşedintele ucrainean”, a scris putătorul de cuvânt al președintelui Ucrainei. Vezi mai mult AICI.

Președintele Ucrainei a supraviețuit la 10 tentative de asasinare. Mihail Podolyak: Ținta principală a lui Putin a fost Zelensky 

Președintele ucrainean Volodimir Zelensky a supraviețuit deja la peste zece tentative de asasinare, susține Mihail Podolyak, membru al delegației ucrainene în cadrul negocierilor cu Rusia și consilier al președintelui Ucrainei. Citește mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel