Doi octogenari din Buzău au uitat unde și-au parcat mașina. După 3 zile, a găsit-o un polițist
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Imagine de Sabine van Erp de la Pixabay
Imagine de Sabine van Erp de la Pixabay
Doi octogenari din Buzău, soț și soție, au uitat unde și-au parcat mașina, iar o prietenă de familie a cerut ajutorul de Facebook. Trei zile mai târziu, un agent de poliție a identificat autoturismul.

Zilele trecute, doi octogenari din Buzău au plecat în oraș cu mașina și, când să se întoarcă, au realizat că au uitat unde au parcat-o. În cele din urmă, ei au mers spre casă pe jos, iar o prietenă de familia a anunțat pierderea mașinii, cerând ajutor, pe Facebook.

Ea a explicat că soții P. ambii trecuți de 80 de ani, nu și-au amintit unde au lăsat mașina. Totuși, au reținut că se aflau la intersecţia cu o stradă principală, în apropierea unei guri de canal cu un băţ înfipt în ea.  

'Sunt disperaţi că nu-şi mai aduc aminte'

'Din nefericire nu-şi aduc aminte unde au lăsat-o. Sunt disperaţi că nu-şi mai aduc aminte. Poate aţi văzut-o undeva! Să nu uităm că şi noi vom fi *vârstnici', a scris prietena de familie a soţilor P., pe Facebook.

Femeia a atașat și o fotografie cu mașina pierdută. În timp ce unii au încercat să le vină în ajutor soților Popescu distribuind postarea, alții au susținut că, după o anumită vârstă, nu ar trebui să se mai permită oamenilor să se urce la volan. 

Autoturismul a fost găsit de un polițist, după trei zile

Trei zile mai târziu, un agent de poliţie locală a identificat autoturismul parcat în zona Electrica, de pe Bulevardul Stadionului, potrivit Adevărul.

Incident similar în 2018 

Un incident similar a avut loc în septembrie 2018. Atunci, un buzoian din oraşul Pătârlagele şi-a pierdut maşina pe străzile din municipiul reşedinţă de judeţ, unde se afla pentru rezolvarea unor probleme medicale.  

Șoferul a mers peste 60 de kilometri cu autoturismul propriu, până la Policlinica Nicolae Titulescu. El a găsit un loc de parcarea abia la câteva sute de metri distanță și, când să plece, nu a mai nimerit în zona în care își lăsase maşina.

Bărbatul credea că i-a fost furată mașina 

În cele din urmă, a cerut ajutorul Poliţiei Locale, convins fiind că i-a fost furată mașina. 

Căutările nu s-au finalizat cu succes în ziua cu pricina, iar bărbatul a mers acasă cu un alt mijloac de transport. Următoarele două zile a revenit în zonă pentru alte căutări.

Într-un final, mașina a fost găsită pe o stradă din apropierea locului indicat de proprietar. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel