Doi morţi într-un accident grav în judeţul Prahova. Bilanţ tragic şi în weekend
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Sursa: Pexels
Sursa: Pexels
Două persoane au murit şi o alta a fost rănită într-un accident grav de circulaţie produs luni dimineaţă pe o şosea din judeţul Prahova. 

Un autoturism condus de un bărbat a pierdut controlul asupra direcției, ieşind în afara șoselei și răsturnându-se de mai multe ori. Doi bărbați în vârstă de 31 si 29 de ani au murit, iar altul de 30 de ani a fost rănit și dus la spital.

Accidentul s-a produs pe DJ 102 D, în comuna Baba Ana. Traficul rutier este restricționat şi deviat pe rutele ocolitoare DJ 100c şi DJ 149, scrie Mediafax.

Bilanţ tragic şi în weekend 

O ambulanță care era în misiune s-a răsturnat într-o intersecție din Capitală, vineri seara. Aceasta ar fi fost lovită de o mașină condusă de un șofer care nu a acordat prioritate. Patru persoane au fost rănite: medicul, asistentul medical, conducătorului ambulanței, dar și șoferul vinovat, transmite RealitateaPlus.

Un alt accident a avut loc în Sectorul 3. O asistentă în vârstă de 40 de ani a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina în cinci autoturisme parcate. Asistenta ar fi urcat beată la volan, potrivit polițiștilor.

Alți patru oameni au fost duși de urgență la spital după ce un autoturism a intrat într-un stâlp în urma unui impact cu o altă mașină. Totodată, trei persoane au primit îngrijiri medicale la fața locului.

VEZI ŞI Val de accidente în Capitală. Ambulanță răsturnată, asistentă beată la volan, mașină intrată într-un stâlp, total 11 răniți. VIDEO

Cinci persoane, printre care şi un copil, au fost rănite într-un accident produs duminică pe DN7, în localitatea Bujoreni, două autoturisme intrând în coliziune frontală, potrivit Inspectoratelor judeţene de Poliţie şi pentru Situaţii de Urgenţă din Vâlcea, transmite Agerpres.Traficul rutier în zonă este blocat total.

VEZI ŞI Accident grav pe pe DN7, la Bujoreni. Patru adulți și un copil, răniți. Traficul este BLOCAT total

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel