Doi jurnalişti de televiziune, împuşcaţi mortal, în timpul unei transmisiuni în direct - VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Incident armat în SUA. Doi jurnalişti de televiziune au fost împuşcaţi mortal, miercuri, în timpul unei emisiuni transmise în direct, în Virginia, informează presa americană.

UPDATE 3: O a treia victimă a fost interntă în spital și a fost operată de urgență și este stabilă.

UPDATE 2: Purtătorul de cuvânt la Poliției a declarat că atacatorul a fugit de la locul faptei cu o mașină. Un polițist l-a urmărit, până au venit întăriri. Când acestea au sosit au plecat după el. Suspectu a demarat î trombă, dar făcut accident. În momentul în care s-au apropriat de mașină, acesta se împușcase deja.

CITEȘTE ȘI: Cine este și ce s-a întâmplat cu ucigașul celor doi jurnaliști

UPDATE: Autoritățile au anunțat că suspectul a murit la spital. Acesta s-a împușcat după atac.

UPDATE: Atacatorul s-a filmat trăgând în jurnaliști.

Un individ rămas neidentificat a deschis focul spre spaţiul în care era filmat un interviu transmis în direct, transmite Reuters.

Postul tv local WDBJ1 a anunţat că doi angajaţi - reporterul Alison Parker şi cameramanul Adam Ward - au fost omorâţi în incident.

Conducerea postului WDBJ7 a precizat că filmarea avea loc în mallul Bridgewater Plaza, în staţiunea Smith Mountain Lake, situată lângă orăşelul Moneta (Virginia).

Autorul atacului a reuşit să fugă şi este căutat în  de autorităţi.

După momentele şocante surprinse live, directorul general al WDBJ a apărut pe post şi le-a transmis telespectatorilor: "Am foarte, foarte trista datorie să anunţ că Alison şi Adam au murit în această dimineaţa".

Contul de Twitter al staţiei a postat de asemenea un mesaj emoţionant: "Vă iubim, Alison şi Adam".

Alison Parker a crescut în oraşul din care este televiziune şi este un fost stagiar al WDBJ7. Absolventă a Universităţii James Madison, ea a lucrat şi la WCTI NewsChannel 12 în Jacksonville, conform biografiei postate pe site.

De partea cealaltă, Adam Ward a absolvit liceul Salem High School şi Universitatea Virginia Tech, a anunţat televiziunea.

Un utilizator a postat pe Twitter un alt mesaj emoţionant: "Aşa trebuie să ni-i amintim pe Alison şi Adam, nu din imaginile şocante de azi"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel