Doi frați s-au sinucis după ce și-au împușcat părinții, sora și bunica, în SUA
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ / Imagine de Alexandra de la Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ / Imagine de Alexandra de la Pixabay
Doi frați și-au împușcat părinții, sora și bunica, iar apoi și-au pus capăt zilelor, în SUA. 

Cei doi fraţi, în vârstă de 19 şi 21 de ani, au încheiat un pact prin care să-și ucidă rudele și apoi pe ei înșiși. Șase cadavre au fost găsite în casa familiei din Dallas: ucigașii, părinții lor, sora și bunica. 

Un prieten de familia i-a identificat pe cei doi frați ca fiind Farhan Towhid, în vârstă de 19 ani și Tanvir Towhid, în vârstă de 21 de ani, potrivit Daily Mail.

Farhan Towhid a detaliat planul într-o scrisoare de adio de șase pagini postată online. 

Familia provenea din Bangladesh și ar fi fost ucisă sâmbătă. Trupurile neînsuflețite au fost găsite luni, de către ofițerii din cadrul Departamentului de Poliție Allen, în urma unui apel de urgență.

Ce conținea scrisoarea lăsată de fratele de 19 ani 

Hei tuturor. M-am omorât pe mine și pe familia mea. Dacă tot voi muri, m-am gândit că aş putea la fel de bine să atrag atenția” - așa și-a început tânărul de 19 ani scrisoarea. 

În continuare, Farhan Towhid a vorbit despre cum a fost diagnosticat cu depresie, în clasa a IX-a, dar și despre ce a urmat. A avut o cădere psihică și a renunțat la facultate, iar la un moment dat, fratele său ar fi venit cu o propunere: „Dacă nu putem rezolva totul într-un an, ne vom ucide pe noi înșine și pe familia noastră”.

Cât despre decizia de a-și ucide familia, Farhan Towhid a scris că s-a gândit cum, dacă și-ar pune capăt zilelor, cei dragi „şi-ar petrece tot restul vieţii simţind vinovăţie, disperare şi o multitudine de adjective care înseamnă tristeţe. În loc să trebuiască să mă ocup de consecințele sinuciderii mele, aș putea să le fac o favoare și să îi iau cu mine. Niciunul dintre noi nu ar trebui să se simtă trist vreodată. Îmi iubesc familia. Eu chiar o fac. Și tocmai de aceea am decis să-i omor.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel