Doi frați din Brăila riscă închisoare, după ce au făcut 2 copii împreună
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Doi frați din Brăila riscă închisoare, după ce au făcut 2 copii împreună / Foto: Pixabay, de RitaE
Doi frați din Brăila riscă închisoare, după ce au făcut 2 copii împreună / Foto: Pixabay, de RitaE
Doi frați din Brăila ar putea ajunge după gratii, după ce au făcut 2 copii împreună.

Doi tineri din Brăila riscă să stea după gratii între 1 și 5 ani pentru incest, după ce au întreținut relații intime timp de mai mulți ani și au făcut împreună doi copii, pe care i-au lăsat apoi în grija statului, scrie Info Brăila. Cazul tinerilor din Făurei a șocat opinia publică. Pe 18 ianuarie s-a pronunțat prima decizie în acest caz de incest, iar acum începe judecata.

“Constată legalitatea sesizării instanței cu rechizitoriul nr. 1526/P/2020 din dată de 24.11.2021 emis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Făurei, privind pe inculpatul B. F., trimis în judecată, în stare de libertate, pentru săvârșirea a două infracțiuni de «incest», prev. de art. 377 C.pen., cu aplic. art. 38 alin.1 C.pen. și pe inculpata B. A., trimisă în judecată, în stare de libertate, pentru săvârșirea a două infracțiuni de «incest». Constată legalitatea administrării probelor, precum și a efectuării actelor de urmărire penală. Dispune începerea judecății cauzei privind pe inculpații B. F. și B. A. Cu drept de contestație.”, se arată în rechizitoriul procurorilor.

VEZI ȘI: O sătmăreancă ABANDONATĂ la naștere a început o relație cu TATĂL BIOLOGIC

Relația lor ar fi durat timp de 3 ani, dar familia nu și-ar fi dat seama

Bărbatul de 31 de ani și sora lui, în vârstă de 26 de ani, ar fi întreținut relații sexuale încă din 2018. Relația lor se pare că a fost trecută neobservată de familie. Aceștia locuiau împreună în localitatea Mircea Vodă, iar ceilalți nu ar fi bănuit că între cei doi există astfel de relații.

”Din probele administrate în cauza rezultă că, în perioada 2018 – 2019, fiind rude de gradul II, respectiv frate și soră, inculpații B.F. și B.A. au întreținut raporturi sexuale la domiciliul din comuna Mircea Vodă, județul Brăila, raporturi ce au avut ca urmare conceperea și nașterea minorilor B.C.R. și B.R.D”, se mai arată în același rechizitoriu al procurorilor.

Cei doi frați sunt judecați acum în stare de libertate. Ei ar fi hotărât de comun acord să abandoneze copiii, aceștia aflându-se acum în grija statului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel