Doi deputați, SCANDAL în fast-food, după ce au refuzat să poarte masca. JIGNIRI la adresa Poliției. Au fost AMENDAȚI
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Doi deputați au fost amendați în această dimineață, după ce au făcut scandal într-un fast-food din Capitală și au jignit polițiștii.

Doi deputați ai Partidui Social Democrat au făcut scandal în această dimineața, într-un fast-food din sectorul 3 al Capitalei. Cei doi au refuzat să poarte masca în interiorul restaurantului și mai mult, au avut și un comportament recalcitrant.

Agenții de pază din fast-food au sunat la 112, iar la venirea Poliției, cei doi și-au schimbat mai multe replici cu agenții de poliție. Unul dintre politicieni i-ar fi adresat polițitilor expresii jignitoare. 

Este vorba despre deputatul Adrian Solomon și deputatul lrinel Ioan Stativă. 

Ce spune Poliția Capitalei. Amenzi uriașe pentru cei doi deputați


"Marți dimineața polițiștii au fost solicitați de agenții de pază ai unui restaurant de tip fast-food din sectorul 3, după ce un bărbat care se afla în interiorul localului a refuzat să poarte mască și a devenit recalcitrant. În timpul discuțiilor purtate de polițiști cu bărbatul, acesta le-a adresat expresii jignitoare și a avut o atidudine sfidătoare. Acesta era însoțit de un alt bărbat care a avut un comportament similar.

Polițiștii i-au sancționat pe cei doi bărbați cu două amenzi în valoare totală de 2600 de lei pentru provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri publice și pentru proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare în public", susține Poliției Capitalei.

Conform B1 TV, Adrian Solomon ar fi fost amendat cu suma de 1.600 lei, iar Irinel Ioan Stativă a fost sancționat cu suma de 1.000 de lei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel