Doi cetățeni ucraineni, soț și soție, au fost loviți din plin pe trecerea de pietoni. Femeia, însărcinată în 34 de săptămâni, a pierdut sarcina
Data publicării:
Autor: Cristian Cîșleanu
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Șoferul a fost testat pentru consumul de băuturi alcoolice şi de substanţe psihoactive, rezultatul fiind negativ.

Doi cetăţeni ucraineni, soţ şi soţie, beneficiari ai protecţiei temporare în România, au fost accidentaţi grav în timp ce traversau o stradă din municipiul Galaţi, pe marcajul pietonal, pe culoarea galben intermitent a semaforului electric.

Femeia, însărcinată în 34 de săptămâni, a pierdut sarcina, informează, vineri, IPJ Galaţi.

Bărbatul are 31 de ani, iar femeia 30 de ani, iar accidentul s-a produs joi seară, pe strada Brăilei din municipiul Galaţi, în zona intersecţiei cu strada General Alexandru Cernat.

"Din verificările preliminare efectuate de poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Galaţi s-a stabilit faptul că un bărbat cu vârsta de 36 de ani, domiciliat în municipiul Galaţi, în timp ce conducea un autoturism pe strada Brăilei, având direcţia de deplasare dinspre strada Roşiori către bulevardul George Coşbuc, când a ajuns la intersecţia cu strada General Alexandru Cernat, ar fi surprins şi accidentat două persoane care s-ar fi angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal şi la semnalul de culoare galben intermitent a semaforului electric. Este vorba de o femeie, cu vârsta de 30 de ani care a fost rănită grav şi de soţul acesteia, de 31 de ani, ambii cu cetăţenie ucraineană şi beneficiari ai protecţiei temporare", potrivit IPJ Galaţi.

Medicii au constatat decesul fătului

Ambele victime au fost preluate şi transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate şi au rămas internate.

"Femeia, care era însărcinată în 34 de săptămâni, a pierdut sarcina, medicii constatând, din păcate, decesul fătului", au precizat reprezentanţii IPJ Galaţi.

Rezultatele au fost negative la testările privind pentru consumul de băuturi alcoolice şi de substanţe psihoactive, iar conducătorul auto a fost condus la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, urmând ca în cursul cercetărilor să se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs acest eveniment rutier, conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel