Data publicării:

Doi bărbați din Neamț și Sălaj au fost aduși în țară de Poliția Română. Cei doi erau urmăriți internațional pentru fapte grave

Autor: George Eduard Caramiciu | Categorie: Stiri
WhatsApp
FOTO: Pexels
FOTO: Pexels
La data de 15 mai 2024, Poliția Română a adus în țară 2 persoane, ce aveau emise pe numele lor mandate de executare a unor pedepse privative de libertate.

Este vorba despre doi bărbați de 38 și 31 de ani, din Neamț, respectiv Sălaj. Bărbatul de 38 de ani a fost condamnat la 8 ani de închisoare după ce a violat o fetiță de 13 ani, în timp ce bărbatul de 31 de ani are de executat aproape 3 ani de închisoare în urma unor infracțiuni rutiere.

„Astfel, un bărbat, de 38 de ani, domiciliat în Neamț, urmărit internațional pentru săvârșirea infracțiunii de viol în forma agravată, victima fiind o fetiță, de 13 ani, a fost escortat din Italia, fiind condamnat de Judecătoria Piatra Neamț la 8 ani de închisoare.

Reamintim că, la data de 30 martie 2024, pe baza unei bune colaborări între polițiștii Inspectoratului de Poliție Judeţean Neamț - Serviciul de Investigații Criminale, Centrul de Cooperare Polițienească Internațională - Biroul Sirene România, Biroul Sirene Italia, Biroul Atașatului de Afaceri Interne din cadrul Ambasadei României în Italia și echipele din cadrul Comando Provinciale Carabinieri Roma, bărbatul în cauză a fost prins, la Roma. În cauză, s-a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Tot ieri, 16 mai, a fost adus un bărbat, de 31 de ani, din Sălaj, urmărit internațional pentru săvârșirea de infracțiuni rutiere. Acesta a fost adus din Italia, având emis de către Judecătoria Marghita, pe numele lui, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 2 ani și 7 luni.

Cei în cauză au fost încarcerați, în vederea executării pedepselor”, este precizat în comunicatul Poliției Române.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel