Doi bărbaţi au dansat pe ritmuri de manele în cimitir, în jurul unei femei deshumate
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Doi bărbaţi apar într-o filmare dansând pe ritmuri de manele în cimitirul din Ciorani, în jurul unei femei pe care au deshumat-o.

Imaginile au ajuns la Poliţia Prahova, care a deschis o anchetă pentru profanare de cadavre sau morminte.

Imaginile apărute pe o reţea de socializare ilustrează doi bărbaţi, filmaţi lângă osemintele unei femei. Poliţia Prahova s-a autosesizat în acest caz şi a deschis o anchetă.

VEZI ȘI: Petrecere cu artificii la mormântul lui Emi Pian, de Revelion - VIDEO

„În cauză, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Ciorani s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de profanare de cadavre sau morminte. Persoanele bănuite de comiterea faptei au fost depistate, la acest moment, fiind efectuate cercetări, în vederea clarificării situaţiei de fapt şi luării măsurilor legale care se impun”, spun, luni, reprezentanţii Poliţiei Prahova.

În imaginile postate, doi bărbaţi apar dansând pe ritmuri de manele în jurul unei femei pe care au deshumat-o în cimitirul din Ciorani, notează Mediafax.

VEZI ȘI: De la bal la spital. Un cântăreț de manele a fost rănit cu o macetă într-un club din Mamaia

VEZI ȘI: Show de comedie la Filarmonica Timişoara cu... melodii ale lui Jador. Mezzosporana Aura Twarovska, critici: Nu îşi are locul aici, cum nici Filarmonica nu merge în pub

VEZI ȘI: Controversă după ce Jador a fost gonit de la Filarmonica Timișoara. Comediantul Gheba, mesaj pentru primarul Fritz: "Dacă poate aduce 1000 de oameni la spectacol, de ce nu are alte opțiuni?"

VEZI ȘI: Jador, UMILIT la o spălătorie auto: M-a REFUZAT și nu am înțeles de ce, parcă-i era silă. Îi dădeam șpagă! Dacă vezi asta, să știi, sunt de treabă, las șpagă!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel