Urmărește emisiunea live
Data publicării:

Doi bărbați cu pașapoarte false au încercat să intre în România

Autor: Roxana Neagu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Doi bărbaţi care au încercat să intre ilegal în România, din direcţia Istanbul, folosind paşapoarte israeliene falsificate. Ei au fost depistaţi de poliţiştii de frontieră din PTF Aeroport Internaţional Cluj-Napoca. 

Cei doi bărbaţi s-au prezentat pentru a intra în ţară, călătorind cu o cursă din direcţia Istanbul-Turcia, şi s-au legitimat cu paşapoarte israeliene.

”Cu ocazia controlului, poliţiştii de frontieră au avut suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor de călătorie israeliene, iar în urma verificărilor suplimentare s-a stabilit că acestea erau falsificate prin înlocuirea fotografiilor. Cei doi bărbaţi au declarat că sunt cetăţeni iranieni şi, având în vedere faptul că nu îndeplineau condiţiile legale, poliţiştii de frontieră nu le-au permis intrarea în ţară, fiind înapoiaţi în direcţia Istanbul, cu aceeaşi companie transportatoare”, se arată în comunicat.

Compania aeriană a fost sancţionată contravenţional cu amenda de 16.000 lei, în conformitate cu prevederile OUG 194/2002 privind regimul străinilor în România. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel