Doi adolescenți, dispăruți în urmă cu 21 de ani, găsiți pe fundul unui râu. Un youtuber a deslușit misterul - VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Doi adolescenți dispăruți în urmă cu 21 de ani au fost găsiți pe fundul unui râu de către un youtuber.

Un youtuber pasionat scufundări, care și-a propus să găsească oameni dispăruți, a descoperit mașina a doi adolescenți dispăruți acum 21 de ani într-o localitatea din Tennessee, scrie CNN.

Poliția din White County a confirmat la 1 decembrie descoperirea unei mașini care se potrivea cu cea condusă de Erin Foster, 18 ani, și Jeremy Bechtel, 17, care au dispărut în aprilie 2000. Jeremy Beau Sides a declarat că a dat peste caz în timp ce caută o bază de date cu persoane dispărute.

„Când am văzut că doi adolescenți au dispărut și au dispărut într-o mașină, asta m-a marcat cu adevărat. Când m-am uitat la orașul în care au fost văzuți ultima dată, am văzut că un râu mare curgea pe acolo.. Asta mi-a spus să plec”, a spus Sides. 

VEZI ȘI: Tânărul de 22 de ani a dispărut în 1976, dar totul a fost DESCOPERIT acum. Marți, cineva a apelat serviciul de urgență

Prima încercare a fost fără succes

La prima încercare, acesta nu a descoperit nimic, însă videoul postat pe contul său de Youtube a atras atenția unei rude a lui Erin Foster, care a sesizat Poliția. Agenții i-au sugerat să caute mai atent într-o zonă apropiată, iar acolo acesta a găsit mașina celor doi. Momentul a fost filmat.

„Uau, oh, bine, asta e 100% o mașină în fața mea”, spune el în timp ce se uită la sonar. „Am căutat toată ziua și, în sfârșit, am găsit o mașină.” spune acesta pe filmarea postată pe Youtube.

La primirea apelului lui Sides, echipa de poliție „a ajuns la fața locului în câteva minute pentru a investiga, ceea ce a condus la confirmarea potrivirii vehiculului”, au spus oamenii legii.

„Trist, pentru că asta înseamnă că doi adolescenți au murit”

Descoperirea a fost incitantă, dar „tristă pentru că asta înseamnă că doi adolescenți au murit”, a spus Sides. El a declarat că speră că acest lucru ar putea ajuta să aducă puțină pace familiilor adolescenților dispăruți. „În cele din urmă, vreau doar să ajut”, a spus el.

Rămășițele din mașină nu au fost încă identificate și vor fi trimise pentru teste genetice ADN și posibile comparații cu fișele dentare, au declarat autoritățile,

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel