Autor: Ana Vasilescu | Publicat pe: 11 iul, 18:29
Doddy, piesă nouă după doi ani de zile. Cu cine a colaborat artistul VIDEO
Doddy
Doddy nu stă degeaba vara asta. Celebrul rapper face ce face şi poposeşte mereu în studioul de înregistrari. Acolo se simte cel mai bine, iar ideile par să prindă contur. Artistul lucreaza la piese noi şi chiar azi lansează un single denumit sugestiv “Comsi Comsa”. Videoclipul trebuie să fie unul pe măsura, iar colaborarea lui Doddy cu Sprint Music este din ce în ce mai trainică.

"Piesa "Comsi Comsa" a stat în "laborator" cam 2 ani de zile! Este o colaborare cu Levent Sali, un tânăr talentat de care am hotărât să mă ocup imediat ce l-am auzit pentru prima dată cântând.

Videoclipul este unul plin de culoare, care relatează visul unui băiat lovit de o minge imediat ce a zărit fata perfectă, vis în care se vede împreună cu ea. Tradiția "Summer Sensation" continuă acum în 2019, după o pauză de 4 ani!", a marturiist artistul.

Doddy și-a făcut un obicei din a scoate piese pentru compilația "Summer Sensation". Artistul a avut colaborări frumoase pentru acest proiect, care conține feat-uri cu colegi de breaslă de-ai săi precum: Doddy feat. Lora – "Bine Mersi", Doddy feat. Nicole Cherry – "Rezervat", Vescan and Doddy, Doddy feat Marcel Pavel și multe alte colaborări de succes.

Iată piesa şi videoclipul

 


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
WOWBiz.ro
WOWBiz.ro
StirileKanalD.ro
StirileKanalD.ro
Capital.ro
Capital.ro
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DefenseRomania.ro