Doctorul lui Nicușor Constantinescu, acuzat de mită
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Șerban Cocioba, medicul care a zis că transportarea lui Nicușor Constantinescu în România îi poate pune viața în pericol, apare în documentele oficiale ca fiind acuzat de luare de mită.

VEZI ȘI: Soția lui Nicușor Constantinescu, DEVASTATĂ. Ce i-a spus fiul ei

În secțiunea constatării faptelor, Șerban Ion Cocioba a fost găsit vinovat de luare de mită pe data de 22 martie 1999, iar pe data de 12 aprilie a fost condamnat la 2 ani de probațiune, șase luni de arest la domiciuliu și amendat cu suma de 10.000 de dolari.

VEZI ȘI: Imagini ȘOCANTE cu Nicușor Constantinescu. "DNA vrea să-l aresteze pe ăsta care moare"

În documentul emis de Biroul de conduită profesională a Departamentului de Sănătate din SUA se arată ca Șerban Cocioba a fost condamnat pentru un act "care constituie o infracțiune în conformitate cu legislația federală". Șerban Cocioba a pledat vinovat în fața acuzației de luare de mită în schimbul trimiterii pacienților înscriși în programul MediCare la American Open MRI Center, scrie Hot News.

Șerban Cocioba a prezentat un document medical prin care a arătat că Nicușor Constantinescu nu poate fi transportat în România pentru că starea de sănătate i s-ar putea agrava.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel