DNA Ploiești. Toți procurorii Unității de Elită, audiați la Parchet
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Justiție
Justiție
Cei cinci procurori ai Unităţii de Elită ai DNA Ploieşti ar urma să fie audiaţi, astăzi, la Parchetul General, începând cu ora 10:00, după acum anunţă Antena3.

Dosarele în care sunt citaţi cei cinci sunt deschise după ce fraţii Cosma au acuzat mai mulţi procurori de la DNA Ploieşti de presiuni şi de folosirea unor tehnici de anchetă ilegale în instrumentarea dosarelor. Procurorii Parchetului General au decis extinderea urmăririi penale pentru unii dintre procurori, iar pentru alţii chiar a început urmărirea penală.

Procurorii au extins cercetarea penală pe numele lui Lucian Onea şi a lui Mircea Negulescu. Mircea Negulescu va mai fi cercetat pentru trafic de influenţă, după ce un martor a declarat la audierii că îi dădea 15000 de lei petru a-i asigura protecţia, dar va fi cercetat şi pentru folosirea funcţiei în scopuri de favoruri intime. Andreea Cozma spunea cum acesta a scăpat-o de control judiciar şi a şi şantajat-o cu dosare penale.

Toţi procuriii de la DNA Ploieşti urmează să fie audiaţi la Parchetul General pentru grup infracţional organizat. De asemenea se vor face cercetări pentru cercetarea abuzivă sau abuz în serviciu. Şi pe numele polițiștilor judiciari s-a început urmărirea penală: Gabriela Florea, poliţistul Iordache şi Adrian Chiriţă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel