DNA, percheziții la Poliția Locală Sector 1, acolo unde Armand spunea că sparge cuibul de corupție. PNL îi cere demiterea șefului ”uns” direct de ea, fără concurs
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Inquam Photos / George Călin
Inquam Photos / George Călin
Sunt reacții vehemente la PNL Sector 1, după ancheta DNA la Poliția Locală a Sectorului. 

DNA, percheziții la Poliția Locală a Sectorului 1 din Capitală

Procurorii DNA au descins, joi, la două sedii ale Poliției Locale Sector 1. Vizate de ancheta DNA ar fi contractele de achiziţie publică care s-au făcut anul trecut în vederea achiziției de uniforme. 

PNL Sector 1, mesaj tăios către Armand

PNL Sector 1 a reacționat la această anchetă, acuzând că șeful Poliției Locale Sector 1 a fost ”uns” direct de Clotilde Armand, fără concurs. 

”Fiindcă promisiunea lui Clotilde Armand de a sparge “cuibul de corupție” de la Poliția Locală Sector 1 a rămas doar la stadiul de vorbe, ca toate celelalte promisiuni electorale ale sale, PNL Sector 1 cere primarului să înceteze de îndată împuternicirea acestuia de a conduce Poliția Locală, ca urmare a anchetei demarată de DNA la această instituție publică, pentru suspiciuni de corupție, cel mai probabil.

Personajul a fost uns șef peste polițiștii locali fără ca măcar sa susțină concurs, prin împuternicire directă, ceea ce denotă încrederea majoră de care această persoană se bucură în ochii primarului Armand.

Dacă nu îl demite astăzi, se face complice la fărădelegile pe care procurorii DNA le vor scoate la lumină și care fac parte din lungul șir de ilegalități pe care diverse instituții ale Statului le-au descoperit în primăria lui Clotilde Armand în mandatul său” arată un comunicat de presă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel