DNA: Director al Salinei Târgu Ocna, trimis în judecată
Data publicării:
Autor: Diana Popescu
WhatsApp
Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Bacău au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate a fostului director al Salinei Târgu Ocna, Goagă Daniel.

Într-un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie se arată că, potrivit rechizitoriului, 'în toamna anului 2013, inculpatul Goagă Daniel, în calitate de director al Sucursalei Salina Tg. Ocna din cadrul Societăţii Naţionale a Sării - S.A., a pretins de la un om de afaceri efectuarea, cu titlu gratuit, a lucrărilor de construcţie a unei case în schimbul atribuirii unor contracte către firma acestuia'. 

În acest context, în cursul anului 2014, Goagă Daniel, în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a participat la atribuirea, către firma omului de afaceri menţionat, a unui număr de şase contracte în valoare totală de 762.660,30 lei fără TVA, beneficiind din partea acestuia de execuţia unor lucrări la imobilul pe care îl ridica, în valoare de 54.570 lei, potrivit Agerpres.

Cazul se va judeca la Tribunalul Bacău.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel