DN71 Bâldana-Târgoviște - Contractul pentru lărgirea  la 4 benzi a tronsonului a fost semnat
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
 Foto: Crișan Andreescu
Foto: Crișan Andreescu
Asocierea de firme care a câștigat licitația publică va moderniza tronsonul cuprins între Bâldana și Târgoviște, prin lărgirea lui la 4 benzi de circulație, precizează Corneliu Ștefan, președintele CJ Dâmbovița.

Contractul a fost semnat cu Asocierea ESTA INSAAT SANAYI LOJISTIK VE DIS TICARET ANONIM SIRKETI - S.C. ESTA CONSTRUCTION GROUP S.R.L. – GUN AL MADENCILIK INSAAT NAKLIYE SANAYI VE TICARET ANONIM SIRKETI, cu preţul de 869.183.617,08 lei fără TVA.

Tronsonul are o lungime de 44,13 kilometri și este prevăzută construirea și/sau modernizarea a 4 poduri și a unui pasaj pe traseul drumului național. 

Durata contractului este de 34 de luni, iar din această perioadă 12 luni sunt alocate pentru proiectare și 22 luni pentru execuția lucrărilor.

Perioada de garanție a lucrărilor este de 5 ani.

Mulțumim parlamentarilor PSD Dâmbovița pentru că s-au implicat activ în susținerea și promovarea acestui proiect, mulțumim tuturor celor care au înțeles cât de important este acest drum pentru județul Dâmbovița, a precizat Corneliu Ștefa, președintele PSD al CJ Dâmbovița.

Vezi și: Corneliu Ștefan: Drumul expres Găești - Ploiești a primit avizul tehnic favorabil

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel