DN 7C Transfăgărășan se redeschide
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Transfagarasan   Foto: Crișan Andreescu
Transfagarasan Foto: Crișan Andreescu
Circulația rutieră se redeschide pe Transfăgărăşan(DN 7C) miercuri, 15.06.2022, începând cu ora 08:00

Miercuri, 15.06.2022, începând cu ora 08:00, se va deschide circulația rutieră pe Transfăgărășan (DN 7C), între km 104+000 (Piscu Negru) și km 130+800 (Cabana Bâlea Cascadă), pentru toate categoriile de autovehicule.

CNAIR a reușit în acest an, printr-un efort susținut și cu ajutorul condițiilor meteo favorabile, să efectueze lucrările necesare pentru curățarea și pregătirea drumului cu două săptămâni mai devreme față de termenul obișnuit, respectiv 1 iulie.

Decizia de deschidere a traficului a fost luată după ce, marți, o comisie de revizie specială a verificat dacă drumul corespunde din punct de vedere al siguranței circulației.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzipot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pe prima pagină în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situația Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel