DN 2, cel mai important drum național din țară, închis
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Cel mai important drum naţional din România, închis în totalitate din cauza viscolului. Oricine venea spre capitală dinspre MOldova, Drum inchis între râmnicu sarat și urziceni este incgis 

Circulaţia pe DN 2 (E 85), cel mai important drum naţional care tranzitează Buzăul şi care face legătura cu Capitala, dar şi cu Moldova, a fost închisă, duminică după-amiază, şi spre judeţul Vrancea, după ce în cursul dimineţii fusese oprit traficul pe tronsonul spre Ialomiţa, din cauza viscolului. 

Potrivit Antena 3, porțiunea între Urziceni și Buzău fusese închis încă de dimineața. După ora 13:00 s-a luat decizia să se închidă și porțiunea între Buzău și Râmnicu Sărat, din cauza vizibilității reduse și a viscolului puternicm astfel că acum şoseaua europeană este închisă în totalitate pe raza judeţului Buzău.

În anumite zone, zăpada troienită ajunge și până la un metru pe carosabil.

Potrivit autoritățile dn Buzău, cel puțin până la ora 18:00, atât timp cât rămâne în vigoare codul portocaliu pentru acest județ, aceste drumuri naționale vor rămâne închise preventiv. Preferă să nu-i lase să intre pe aceste tronsoane de drumuri care sunt mai tot timpul cu probleme. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel