Dmitri Medvedev: Europa ar putea dispărea din cauza liderilor UE
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Facebook Дмитрий Медведев
Foto: Facebook Дмитрий Медведев
Dmitri Medvedev își continuă seria de declarații controversate la adresa europenilor.

Vicepreşedintele Consiliului de Securitate al Federaţiei Ruse, Dmitri Medvedev, presupune că Europa ar putea dispărea, drept urmare a guvernării actualilor lideri ai Uniunii Europene. Potrivit vicepreşedintelui Consiliului de Securitate al Federaţiei Ruse, trădătorii intereselor europene precum Polonia şi ţările baltice servesc Statele Unite

Dmitri Medvedev a mai presupus că rezultatele extrem de deplorabile ale guvernării actualilor lideri europeni, care va duce la dispariţia completă a Europei, ca în mitul Europa, când Zeus o răpeşte pe Europa şi o duce pe insula Creta.

Critici pentru turneul european al președintelui ucrainean Volodimir Zelenski

El a postat aceste declaraţii pe canalul său de Telegram, comentând, totodată, turneul european al preşedintelui ucrainean, Volodimir Zelenski. Această guvernare a tinerilor fanatici exaltaţi europeni se va încheia într-un mod extrem de deplorabil pentru vechea civilizaţie europeană. Ea se disipează deja sub presiunea exercitată de emigranţii sosiţi din toate colţurile lumii şi în curând va dispărea complet, repetând binecunoscutul mit al răpirii Europei de către Zeus, a mai scris politicianul pe Telegram, potrivit Rador.

În acelaşi timp, Medvedev a subliniat că astăzi rolul lui Zeus din mitologia greacă va fi interpretat de America impertinentă, care are gura deschisă de pofte, fiind servită de trădătorii intereselor europene precum sunt Polonia şi ţările baltice.

Insula Șerpilor a fost vizată de patru atacuri cu bombă ale rușilor, anunță ucrainenii

Şeful Administraţiei Militare Regionale Odesa, Maksim Marcenko, a raportat că, în noaptea de 10 spre 11 februarie, ocupanţii ruşi au aruncat patru bombe aeriene pe Insula Şerpilor.

Ruşii au lansat atacuri şi în restul regiunii Odesa. "Noaptea trecută, ruşii au atacat regiunea Odesa din avioane şi din complexul de rachete de coastă de tip Bastion. Au fost înregistrate lovituri de rachete în zona de coastă" - a detaliat Marcenko, subliniind că nimeni nu a fost rănit. În ceea ce priveşte atacurile lansate de ruşi asupra Insulei Şerpilor, oficialul ucrainean a precizat că a fost vorba despre patru bombe aeriene. Marcenko a făcut apel la populaţie să nu comenteze şi să nu publice nimic referitor la urmările acestor atacuri ale ruşilor. "Sper că toţi înţeleg acest lucru, aşa că rog pe toată lumea să se abţină de la a comenta anumite momente care apar pe reţelele de socializare" - a scris Maksim Marcenko pe Telegram, citat de Rador.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel