Djokovic: Va fi INTERESANT! El este favoritul nr.1 la Roland Garros!
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Novak Djokovic, băgat în ședință de sponsorul principal
Novak Djokovic, băgat în ședință de sponsorul principal
Novak Djokovic a spus cine este favoritul numărul 1 la turneul de la Roland Garros 2020.

Tenismanul spaniol Rafael Nadal rămâne 'favoritul numărul unu' la câştigarea turneului de la Roland Garros, în ciuda eliminării sale în sferturile de finală la Roma, a asigurat rivalul său sârb Novak Djokovic, citat de AFP.

Cu mai puţin de o săptămână înaintea debutului competiţiei pariziene de Mare Şlem, Nadal, care a cucerit 12 trofee pe zgura de la Roland Garros (un record), 'rămâne cel care are cele mai mari şanse', a comentat Djokovic, liderul clasamentului ATP, după victoria obţinută luni în turneul Masters 1.000 din capitala Italiei.

'Chiar dacă a pierdut săptămâna aceasta, el este favoritul numărul unu. La nivelul rezultatelor sale, nu poţi pune pe nimeni în faţă. Însă Diego (Schwartzman) a arătat că Nadal poate fi bătut pe zgură', a precizat sârbul, referindu-se la victoria obţinută de argentinian în faţa lui Rafa, în sferturile de finală la Roma.

Turneul de la Roland Garros se va derula anul acesta în toamnă, în mod excepţional

Turneul de la Roland Garros se va derula anul acesta în toamnă, în mod excepţional, din cauza pandemiei de coronavirus, iar condiţiile de joc vor fi diferite, probabil cu ploaie şi terenuri umede, iar Nadal ar putea fi împiedicat să-şi facă jocul său obişnuit pe zgură, în condiţii de temperatură mai ridicată, a estimat 'Nole'.

'Vom vedea, va fi interesant', a adăugat sârbul Djokovic a recunoscut, totodată, că 'nu a jucat cel mai bun tenis' al său la Roma 'Sper să pot creşte nivelul pentru Roland Garros, deoarece va fi necesar, dacă vreau să merg cât mai departe. Însă partea pozitivă este că am servit foarte bine pe tot parcursul turneului şi am ştiut să găsesc cel mai bun tenis al meu atunci când am avut cu adevărat nevoie, în momentele decisive', a subliniat campionul sârb, care a stabilit cu această ocazie un nou record de victorii în Masters 1.000 (36, faţă de 35 pentru Nadal), notează Agepres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel